ΟΗΕ: H ανθρωπιστική βοήθεια στη Συρία συνεχίζεται

vohtheia suria

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν πως επιταχύνουν τις εργασίες τους για την επανέναρξη των αποστολών διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας στην Συρία, τις οποίες ανέστειλαν έπειτα από την επίθεση που δέχτηκαν την Δευτέρα οχήματα μιας πομπής που μετέφερε βοήθεια στην επαρχία του Χαλεπιού.

"Η προετοιμασία αυτών των αυτοκινητοπομπών έχει ξεκινήσει εκ νέου και είμαστε έτοιμοι να διανείμουμε αγαθά ανθρωπιστικής βοήθειας σε πολιορκούμενες και δυσπρόσιτες περιοχές το ταχύτερο δυνατό", ανέφερε με ανακοίνωση του από την Γενεύη το Γραφείο Συντονισμού Ανθρωπιστικών Υποθέσεων των ΗΕ.

Η Ελίζαμπεθ Χοφ, αντιπρόσωπος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) για την Συρία δήλωσε πως ο Οργανισμός ετοιμάζει την διανομή ιατρικών προμηθειών σε ένα προάστιο της Δαμασκού, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

"Ετοιμάζουμε να στείλουμε σίγουρα ιατρικές προμήθειες να πάνε στην Μοανταμίγια το ταχύτερο δυνατό. Τα φορτηγά της οχηματοπομπής φορτώνονται σήμερα (Τετάρτη) και προγραμματίζονται να ταξιδέψουν αύριο (Πέμπτη)", υπογραμμιζόταν σε τηλεγράφημα του Reuters.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ