Ο Τραμπ ανήρτησε φωτογραφία πτώματος στο Twitter για να επιτεθεί στην Πελόζι!

Ο Τραμπ ανήρτησε φωτογραφία πτώματος στο Twitter για να επιτεθεί στην Πελόζι!

Τη φρικιαστική φωτογραφία ενός αιμόφυρτου πτώματος πάνω σ’ έναν μεταλλικό φράκτη ανήρτησε ο Ντόναλντ Τραμπ στο λογαριασμό του στο Twitter προκειμένου να εξαπολύσει επίθεση κατά της Δημοκρατικής προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι.

Στη λεζάντα που συνοδεύει την αποκρουστική εικόνα – προφανώς κάπου αντικυβερνητικού διαδηλωτή που σκοτώθηκε στο Ιράν – ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος των ΗΠΑ, που έχει ανοικτή κόντρα με την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων για την παραπομπή του στη Γερουσία, έγραψε: «Ερώτηση: Ποιος στην Αμερική υποστηρίζει αυτό το έγκλημα των μουλάδων; Απάντηση: Η Νάνσι Πελόζι #NancyPelosiFakeNews #IranProtests2020 #IranPortests». 

Μάλιστα ο Τραμπ δεν σταμάτησε εκεί, αλλά ανήρτησε και μια φωτογραφία της Προέδρου της Βουλής και του επικεφαλής της Μειοψηφίας στη Γερουσία, Τσακ Σούμερ – επίσης Δημοκρατικού – με παραδοσιακή ισλαμική ενδυμασία. Στο συγκεκριμένο tweet ο Τραμπ κατηγόρησε το «διεφθαρμένο» Δημοκρατικό Κόμμα ότι «σπεύδει να σώσει τους αγιατολάδες».

 


 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ