Ντ. Τραμπ: Συλλάβαμε τον δράστη με τα δέματα

Ντ. Τραμπ: Συλλάβαμε τον δράστη με τα δέματα

 

Οι αρχές έχουν συλλάβει τον άνδρα που έστελνε δέματα με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς, ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.

«Τέτοιου είδους πράξεις είναι ειδεχθείς και δεν έχουν καμία θέση στη χώρα μας» τόνισε.

«Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να εδραιωθεί η πολιτική βία» πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος, που δεσμεύτηκε να τη σταματήσει.

«Οι Αμερικανοί πρέπει να ενωθούν, να δείξουν στον κόσμο ότι είμαστε ενωμένοι» υπογράμμισε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Στο μεταξύ, δύο ομοσπονδιακοί πράκτορες των υπηρεσιών ασφαλείας των ΗΠΑ κατονόμασαν τον Σέζαρ Σαγιόκ, 56 ετών, ως δράστη στην υπόθεση με την αποστολή δεμάτων με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς σε επικριτές του Αμερικανού προέδρου.

Ο συναγερμός για τα ύποπτα δέματα χτύπησε για πρώτα φορά τη Δευτέρα το απόγευμα και στη συνέχεια ακολούθησαν προειδοποιήσεις για εκκενώσεις στη Νέα Υόρκη, την Ουάσιγκτον και τη Φλόριντα.

Στο μεταξύ, αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης πρόκειται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 14:30 (21:30 ώρα Ελλάδας) σχετικά με την υπόθεση των δεμάτων που έχουν αποσταλεί τις τελευταίες ημέρες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ