Νέο παραλήρημα κατά Ελλάδας και Κύπρου από τον Μπαχτσελί

Νέο παραλήρημα κατά Ελλάδας και Κύπρου από τον Μπαχτσελί

Nέο παραλήρημα κατά της Ελλάδας από τον Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ηγέτη των εθνικιστών της Τουρκίας και πολιτικό σύμμαχο του Ερντογάν. Σε ομιλία του στη Σμύρνη, απόρησε για τις αντιδράσεις που προκάλεσε το προεκλογικό του σποτ, το οποίο παρουσίαζε την Κύπρο ως τουρκικό έδαφος:

 powered by Rubicon Project
«Γιατί προκλήθηκαν αντιδράσεις; Επειδή δείχνει την Κύπρο ως τουρκικό έδαφος. Θα ρωτήσω αυτούς τους βλάκες και ανόητους 'τι να κάναμε', 'πώς να τη δείχναμε;'. Το δηλώνω και το τονίζω: Η Κύπρος είναι πατρίδα των Τούρκων και θα παραμείνει τουρκική».

Μάλιστα, συνεχίζοντας το παραλήρημά του, ο Μπαχτσελί είπε: «Η ελληνική κυβέρνηση που παίζει παιχνίδια με τα νησιά του Αιγαίου να γνωρίζει τα όριά της και να μην ξεχνάνε τι πέρασαν οι παππούδες τους στον βυθό της θάλασσας. Ευτυχώς ζει η θέληση η οποία θα κάνει το ίδιο, θα κάνει το Αιγαίο τάφο τις ελπίδες των Ελλήνων. Και θα συνεχίζει να ζει μέχρι τέλους.»

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ