ΗΠΑ: Ανακοινώθηκε πως είναι νεκρός ο Φώτης Ντούλος- Το σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε

ΗΠΑ: Ανακοινώθηκε πως είναι νεκρός ο Φώτης Ντούλος- Το σημείωμα αυτοκτονίας που άφησε

Την είδηση του θανάτου του Φώτη Ντούλου ανακοίνωσε ο δικηγόρος του, Νορμ Πάτις.

Ο Φώτης Ντούλος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά τελικά απεβίωσε. Σύμφωνα με τα όσα είπε στους δημοσιογράφους στο Μπρονξ ο δικηγόρος του, ο Ντούλος απεβίωσε στις 17:22 (τοπική ώρα), ενώ ήταν εγκεφαλικά νεκρός και περίμεναν μόνο ένα θαύμα για να τα καταφέρει.

Όπως αποκαλύφθηκε μετά την έρευνα της αστυνομίας, ο Ντούλος είχε αφήσει ένα σημείωμα αυτοκτονίας στο σπίτι του, επαναλαμβάνοντας πως είναι αθώος για την εξαφάνιση της συζύγου του. Ο Ντούλος επρόκειτο να πάει στο δικαστήριο την περασμένη Τρίτη για την υπόθεση της εξαφάνισης της συζύγου του, Τζένιφερ, τον περασμένο Μάιο, όπου αναμενόταν να μάθει την απόφαση που προέβλεπε εκ νέου φυλάκιση. Βρισκόταν κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία, αλλά έλεγε πως δεν είχε καμία σχέση με την εξαφάνισή της.

Φώτης Ντούλος: Αφησε γράμμα όπου έλεγε πως είναι αθώος
Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του, οι Αρχές έκαναν έρευνες και ανακάλυψαν το γράμμα, όπου γράφει και πάλι πως είναι αθώος. Την ίδια ώρα, έγιναν έρευνες και στο σπίτι του Ντούλου, όπου έψαχναν για στοιχεία που μπορεί να αποδείκνυαν το αν είναι τελικά ένοχος ή όχι.  

«Ούτε μια στιγμή δεν πίστεψα πως θα αυτοκτονούσε. Αντιμετωπιζόταν, όμως, από τον κόσμο, ως ο άνδρας που σκότωσε τη γυναίκα του. Το βάρος αυτό είναι ασήκωτο. Το μήνυμά μου σε όσους του προσάπτουν δολοφονία: ντροπή σας», τόνισε μεταξύ άλλων την Τρίτη ο δικηγόρος του, Νορμ Πάτις.

Η εκπρόσωπος της οικογένειας του Φώτη Ντούλος, Κάρι Λοφτ, δήλωσε ότι «πρόκειται για μία μεγάλη τραγωδία».

Οπως ανέφεραν οι εκπρόσωποι του αποθανόντα, τα όργανά του θα δοθούν για μεταμόσχευση σε ανθρώπους που δίνουν μάχη για τη ζωή τους. Ο Ντούλος ήταν σε διαμάχη με την σύζυγό του και μητέρα των πέντε παιδιών τους, με την ίδια να εξαφανίζεται και τις αρχές να θεωρούν πως δολοφονήθηκε.

Την ημέρα της εξαφάνισης της συζύγου του Ελληνοαμερικανού, κάμερα ασφαλείας φαίνεται πως αποτύπωσε την εικόνα ενός άνδρα που κουβαλούσε σακούλες σκουπιδιών, τις οποίες και πετούσε στα σκουπίδια. Οι Αρχές πιστεύουν πως πρόκειται για τον Ντούλο, ενώ από την έρευνα ταυτοποιήθηκαν ρούχα και οικιακά αντικείμενα, ενώ βρέθηκαν και ίχνη αίματος της άτυχης μητέρας στα σκουπίδια.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS