Στις φλόγες τυλίχθηκε αεροσκάφος της Japan Airlines στο αεροδρόμιο του Τόκιο -Νεκροί 5 επιβαίνοντες

Στις φλόγες τυλίχθηκε αεροσκάφος της Japan Airlines στο αεροδρόμιο του Τόκιο -Νεκροί 5 επιβαίνοντες

Στις φλόγες τυλίχθηκε αεροσκάφος της Japan Airlines κατά την προσγείωσή του στον διάδρομο του αεροδρομίου Χανέντα του Τόκιο το βράδυ της Τρίτης, τοπική ώρα.

Όπως ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία οι 379 επιβάτες και πλήρωμα απομακρύνθηκαν με ασφάλεια. Ωστόσο, το TBS μετέδωσε ότι πέντε από τα έξι μέλη της ακτοφυλακής, που επέβαιναν στο αεροσκάφος της ακτοφυλακής, αγνοούνται.

Βίντεο του ιαπωνικού κρατικού δικτύου NHK δείχνει φλόγες να βγαίνουν από τα παράθυρα του αεροσκάφους και από κάτω. Όπως φαίνεται από τις εικόνες, στις φλόγες τυλίχθηκε και ο διάδρομος προσγείωσης.

Εκπρόσωπος της Japan Airlines ανακοίνωσε ότι το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Σιν-Τσιτόζ του Χοκάιντο στη βόρεια Ιαπωνία και η φωτιά εκδηλώθηκε όταν αυτό προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Χανέντα το απόγευμα της Τρίτης τοπική ώρα.

Νεκροί 5 επιβαίνοντες του αεροπλάνου

Νεκρά είναι τα πέντε μέλη του αεροπλάνου της ακτοφυλακής, με το οποίο συγκρούστηκε το αεροσκάφος της Japan Airlines κατά την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο του Τόκιο.

Σύμφωνα με το ιαπωνικό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο NHK, τα πέντε από τα έξι μέλη του πληρώματος του αεροπλάνου της ακτοφυλακής εντοπίστηκαν νεκρά.

Η ιαπωνική ακτοφυλακή ανακοίνωσε ότι ο πιλότος του αεροσκάφους της διέφυγε. Νωρίτερα, έγινε γνωστό πως και οι 379 επιβαίνοντες - 367 επιβάτες και 12 μέλη του προσωπικού- του αεροσκάφους της Japan Airlines, είχαν καταφέρει να εκκενώσουν με ασφάλεια το φλεγόμενο αεροπλάνο.

Ετοιμαζόταν να πετάξει για τις σεισμόπληκτες περιοχές

Αξιωματούχος της ακτοφυλακής δήλωσε στο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο NHK ότι το αεροσκάφος που συγκρούστηκε με την πτήση της Japan Airlines ετοιμαζόταν να πετάξει στη Νιιγκάτα για την ανακούφιση των σεισμοπαθών.

Η δυτική ακτογραμμή της Ιαπωνίας επλήγη χθες από ισχυρό σεισμό μεγέθους 7,6 βαθμών, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 48 άνθρωποι. Οι προσπάθειες διάσωσης βρίσκονται σε εξέλιξη σήμερα, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι άνθρωποι παραμένουν παγιδευμένοι κάτω από κτίρια που κατέρρευσαν.

Βίντεο από το εσωτερικό του αεροπλάνου της Japan Airlines που συγκρούστηκε με το αεροσκάφος της ακτοφυλακής:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ