Νέα Υόρκη: Κάτοικοι βγήκαν στους δρόμους και έκαναν σκι

Νέα Υόρκη: Κάτοικοι βγήκαν στους δρόμους και έκαναν σκι

Στους 30 πόντους έφτασε το χιόνι στο Μανχάταν με τους κατοίκους να παίρνουν τα χιονοπέδιλά τους και να κάνουν σκι στους δρόμους.

Με την Νέα Υόρκη και την Βοστώνη να αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα από την κακοκαιρία, η πολιτεία βρίσκεται από την χτες σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ το αεροδρόμιο JFK έκλεισε για μερικές ώρες.

Τα σχολεία έμειναν κλειστά σε πολλές περιοχές, οι υπηρεσίες και τα καταστήματα υπολειτούργησαν, ενώ πάγωσαν οι περισσότεροι δρόμοι.

YN 2018 01 05 09.53.32

Βέβαια, παρ΄όλο που οι ειδικοί προειδοποιούν πως οι καιρικές συνθήκες θα επιδεινωθούν κι άλλο στην μεγαλούπολη, οι περισσότεροι δεν χάνουν ευκαιρία για να εξασκήσουν το αγαπημένο χειμερινό σπορ στους δρόμους του Μανχάταν.

Ηδη στο Twitter έχουν γεμίσει κοινοποιηθεί φωτογραφίες με χιονισμένα τοπία, αλλά και «τολμηρούς» σκιέρ να ανακαλύπτουν την πόλη τους με έναν άλλο, πιο πρωτότυπο τρόπο.

 https://www.youtube.com/watch?v=eYGhEDgol1k

https://www.youtube.com/watch?v=_hL0STIV3wQ

Να σημειωθεί πως στην Βοστώνη οι αρχές είχαν να αντιμετωπίσουν μια μεγάλη πλημμύρα, λόγω της αυξημένης παλίρροιας. Συγκεκριμένα, παγωμένο θαλασσινό νερό έκανε τους δρόμους ποτάμια, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία και να χρειαστεί η επέμβαση της πυροσβεστικής σε πολλές περιπτώσεις. Μάλιστα, μέχρι στιγμής έχουν μείνει περίπου 24.000 άνθρωποι χωρίς ρεύμα σε αυτές τις περιοχές.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ