Μητέρα μπήκε μπροστά στο μωρό της και το έσωσε από τις σφαίρες του μακελάρη του Τέξας

Μητέρα μπήκε μπροστά στο μωρό της και το έσωσε από τις σφαίρες του μακελάρη του Τέξας

Συγκλονισμένες είναι οι ΗΠΑ μετά τις δύο πολύνεκρες επιθέσεις μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες σε Τέξας και Οχάιο μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Όσο οι ώρες περνάνε, έρχονται στο φως ολοένα και πιο συγκλονιστικά στοιχεία για τις ένοπλες επιθέσεις που μετρούν 29 νεκρούς και πάνω από 50 τραυματίες.

Η 25χρονη που έγινε ασπίδα για να σωθεί το μωρό της
Ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας στο Ελ Πάσο του Τέξας, ήταν και μία 25χρονη γυναίκα, η Τζόρνταν Ανκόντο, η οποία έχασε τη ζωή της από τις σφαίρες του μακελάρη, αλλά με αυτόν τον τρόπο έσωσε τη ζωή του νεογέννητου μωρού της, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

Η 25χρονη ήταν στο Wallmart την ώρα της επίθεσης, μαζί με το μόλις 2 μηνών μωρό της. Την ώρα που ο μακελάρης άρχισε να πυροβολεί, η ίδια για να γίνει ασπίδα για το παιδί της, έβαλε το κορμί της μπροστά και δέχτηκε τις σφαίρες του δολοφόνου, σώζοντας με αυτόν τον τρόπο το μωρό της.

Το μωρό φέρει μόνο ελαφρά τραύματα από την πτώση του στο έδαφος.

Νεκρός και ο σύζυγός της
Η 25χρονη Τζόρνταν είχε άλλα δύο παιδιά, ενώ ανάμεσα στα θύματα που αναγνωρίστηκαν είναι και ο σύζυγός της, Αντρέ Ανκόντο, με τα τρία τους παιδιά να μένουν πλέον ορφανά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ