Μεταφέρθηκε σε υπόγειο καταφύγιο ο Τραμπ

Μεταφέρθηκε σε υπόγειο καταφύγιο ο Τραμπ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ μεταφέρθηκε για ένα χρονικό διάστημα σε υπόγειο καταφύγιο, σύμφωνα με αξιωματούχο του Λευκού Οίκου και αστυνομική πηγή, τη στιγμή που οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από τον Λευκό Οίκο την Παρασκευή το βράδυ στην Ουάσινγκτον.

Την αποκάλυψη έκανε το τηλεοπτικό καλωδιακό δίκτυο CNN και μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ενώ παρόμοιες πληροφορίες έδωσε και η εφημερίδα New York Times.

Ο Τραμπ έμεινε εκεί για αδιευκρίνιστο χρονικό διάστημα, πριν μεταφερθεί ξανά στον επάνω όροφο. Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, μιλώντας στο δίκτυο CNN, αποκάλυψε ότι η πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ και ο γιος τους, Μπάρον, μεταφέρθηκαν επίσης στο καταφύγιο.

Η ίδια πηγή είπε ότι όταν οι αρχές μετακινούν τον πρόεδρο Τραμπ σε καταφύγιο, μετακινούν όλους τους συγγενείς του στο Λευκό Οίκο.

Το πλήθος των διαδηλωτών εκτός του Λευκού Οίκου είναι μεγάλο. Η αστυνομία κάνει εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων. Οι διαδηλωτές έχουν βάλει φωτιές σε αρκετά σταθμευμένα αυτοκίνητα, που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τον Λευκό Οίκο. 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS