Ο μακελάρης της Φλόριντα σε βίντεο με το καπέλο-σύνθημα του Τραμπ

Ο μακελάρης της Φλόριντα σε βίντεο με το καπέλο-σύνθημα του Τραμπ

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο Νίκολας Κρουζ, ο 19χρονος φερόμενος ως δράστης της πιο φονικής επίθεσης στις ΗΠΑ, αφού του απαγγέλθηκαν 17 κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης.

Ο Κρουζ ομολόγησε ότι αυτός ήταν ο ένοπλος δράστης που εισήλθε στο σχολείο με ένα ημιαυτόνομο τυφέκιο AR-15 και άρχισε να πυροβολεί τους μαθητές στους διαδρόμους του σχολείου. Επίσης, πυροβόλησε μαθητές μέσα στις πέντε αίθουσες στον πρώτο και δεύτερο όροφο.

Ακόμα πιο σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι ο νεαρός κατάφερε να εγκαταλείψει τον τόπο του εγκλήματος με την είσοδό του στο Walmart, αλλά και στα McDonalds όπου τελικά εντοπίστηκε και συνελήφθη μία ώρα μετά την επίθεση.

Σάλο έχει προκαλέσει βίντεο που γύρισε γείτονας του 19χρονου και έφερε στη δημοσιότητα το CNN. Φέρεται να εξασκείται στην σκοποβολή στην αυλή του σπιτιού του, φορώντας καπέλο με το διάσημο σλόγκαν του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ «Make America Great Again».

https://www.youtube.com/watch?v=InwTC46r0CY

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ