Λονδίνο: Ταυτοποιήθηκε ένας ύποπτος για την επίθεση στο μετρό - Οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών

Λονδίνο: Ταυτοποιήθηκε ένας ύποπτος για την επίθεση στο μετρό - Οι πρώτες εκτιμήσεις των αρχών

Ως τρομοκρατικό συμβάν αντιμετωπίζεται η έκρηξη στο μετρό του Λονδίνου, όπως μετέδωσε το BBC, επικαλούμενο πηγές της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, στους 22 ανέρχονται μέχρι στιγμής οι τραυματίες, ενώ ανάμεσά τους είναι και ένας μικρός μαθητής.

Η Ντάουνινγκ Στριτ ανακοίνωσε ότι η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι "λαμβάνει τακτική ενημέρωση" για την έκρηξη που σημειώθηκε στον σταθμό Parsons Green του υπόγειου σιδηροδρόμου στο δυτικό Λονδίνο.

Συγκεκριμένα, ένα μεγάλο πλαστικό δοχείο εξερράγη μέσα σε βαγόνι του μετρό στον σταθμό Parsons Green του δυτικού Λονδίνου, όπως μετέδωσε στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα Sun και η free press εφημερίδα Metro της βρετανικής πρωτεύουσας που φιλοξενούν και φωτογραφίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μηχανισμός που χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση, δεν εξερράγη κανονικά.

Ο συγκεκριμένος σταθμός του μετρό ανήκει στην γραμμή District Line του υπόγειου σιδηροδρόμου.

Ωρολογιακή και αυτοσχέδια βόμβα προκάλεσε την έκρηξη στο μετρό του Λονδίνου

Ωρολογιακή και αυτοσχέδια ήταν η βόμβα που προκάλεσε την έκρηξη στο μετρό του Λονδίνου, μετέδωσε το BBC. Σύμφωνα με την αστυνομία, 18 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από την επίθεση, την οποία η βρετανική αστυνομία χαρακτήρισε τρομοκρατική. "Εκτιμάμε τώρα ότι επρόκειτο για πυροδότηση ενός αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού", δήλωσε ο ανώτερος αξιωματούχος της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της χώρας Μαρκ Ρόουλεϊ και πρόσθεσε ότι η Μητροπολιτική Αστυνομία συνεργάζεται με την βρετανική υπηρεσία πληροφοριών MI5.

Ταυτοποιήθηκε ένας ύποπτος για την επίθεση

Έναν ύποπτο που φέρεται ότι εμπλέκεται στη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον σταθμό Πάρσονς Γκριν, στο μετρό του Λονδίνου, ταυτοποίησαν οι βρετανικές υπηρεσίες ασφαλείας, μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι Sky News. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον ύποπτο με τη βοήθεια των βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, έγραψε στο Twitter ο ρεπόρτερ του καναλιού Μαρκ Γουάιτ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ