Κύπρος: Sex shop… η Μονή Αββακούμ - Συλλογή που θα ζήλευε και το πιο ενημερωμένο κατάστημα εντοπίστηκε στο περιβόητο ησυχαστήριο

Κύπρος: Sex shop… η Μονή Αββακούμ - Συλλογή που θα ζήλευε και το πιο ενημερωμένο κατάστημα εντοπίστηκε στο περιβόητο ησυχαστήριο

Κάθε... χρήσιμο αντικείμενο για ερωτική επαφή βρέθηκε, σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα, στο περιβόητο μοναστήρι που έχει απασχολήσει τόσο την Κύπρο όσο και την Ελλάδα για το τι γινόταν μέσα σε αυτό.

Η περιλάλητη Μονή του Οσίου Αββακούμ φέρεται να ήταν... εξοπλισμένη με προφυλακτικά, λιπαντικά τζελ και ό,τι άλλο μπορεί να χωράει ο νους προκειμένου να γίνεται πιο ευχάριστη (και ασφαλής) η σωματική επαφή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Cyprus Times, δύο αστυνομικοί προσεγγίστηκαν ώστε να παραλείψουν στις καταθέσεις τους τις πικάντικες λεπτομέρειες, όπως, για παράδειγμα, ο εντοπισμός αυτών των υλικών στα κελιά των μοναχών.

Κύπρος: Η ανάρτηση-απολογία του αρχιμανδρίτη Νεκτάριου

Ο αρχιμανδρίτης Νεκτάριος (εν αργία ηγούμενος της μονής), γνωρίζοντας πως αυτά τα «τεκμήρια» δόθηκαν στο μητροπολίτη Ταμασού Ησαΐα, επιχείρησε με πρόσφατη ανάρτηση-απολογία στο Facebook να προλάβει τα όσα θα αποκαλύπτονταν.

Στην ανάρτηση ανέφερε: «Ουδέποτε ήλθαμε σε πράξεις ερωτικής συνεύρεσης μεταξύ μας ή επιδιώξαμε να έλθουμε με άλλα άτομα ή πιστούς. Για φράσεις όμως της καθημερινότητας, που ακούγονται σε δημοσιευμένα στιγμιότυπα -και που επαναλαμβάνουμε ότι παράνομα καταγράφηκαν- απολογούμαστε και ζητούμε τη συγχώρεσή σας, στο μέτρο που κρίνετε ότι αυτές δεν έπρεπε να ακουστούν από χείλη μοναχών. Είμαστε όμως άνθρωποι, που φέρουν ένα βαρύ φορτίο, με το οποίο παλεύουν κάθε μέρα. Τις ανθρώπινες αδυναμίες τους, που άλλοτε τις νικούμε και άλλοτε μας νικούν. Και είναι, επαναλαμβάνουμε, ανθρώπινο η καθημερινή συνύπαρξή μας να δημιουργεί οικειότητα, εμπιστοσύνη κι εγγύτητα μεταξύ μας, που κάποιες φορές εξωτερικεύεται μέσα και από -εν τίνι μέτρω για πολλούς- “τολμηρούς” αστεϊσμούς, χωρίς όμως καμία περαιτέρω συνέπεια ή υπονοούμενη συνέπεια».

Θυμίζουμε πως εδώ κι εβδομάδες η Μονή του Οσίου Αββακούμ στο χωριό Φτερικούδι της Κύπρου απασχολεί τη δημόσια συζήτηση μετά τη διαρροή βιντεοληπτικού υλικού, τις υπόνοιες για σεξουαλικές επαφές μεταξύ των μοναχών, όπως επίσης και για οικονομικά σκάνδαλα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ