Κρατική Τηλεόραση της Συρίας: Νεκρός στη Ράκα ο αρχηγός των τζιχαντιστών

Κρατική Τηλεόραση της Συρίας: Νεκρός στη Ράκα ο αρχηγός των τζιχαντιστών

Νεκρό θεωρεί τον υπ’ αριθμό έναν καταζητούμενο στον κόσμο, τον επικεφαλής της τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS), η κρατική τηλεόραση της Συρίας.

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που διαρρέει μια παρόμοια είδηση, τα συριακά μέσα ενημέρωσης, ισχυρίζονται ότι ο Αμπουμπάκρ αλ-Μπαγκντάντι έπεσε νεκρός στη Ράκα χωρίς να δίνονται περισσότερες πληροφορίες.

Το Raqqa24 αναφέρει ότι χτες έγινε μία επιδρομή από κυβερνητικά αεροσκάφη στη Ράκα, κατά την οποία βομβαρδίστηκε η περιοχή και σκοτώθηκαν επτά άτομα, χωρίς ωστόσο να αναφέρεται αν μεταξύ αυτών βρισκόταν και ο ηγέτης των τζιχαντιστών.

Η επιχείρηση των Κούρδων του SDF

Επτά μήνες αφότου ξεκίνησε η επιχείρηση για την εκδίωξη των τζιχαντιστών από την «πρωτεύουσά» τους στη Συρία, οι SDF μπήκαν αυτήν την εβδομάδα για πρώτη φορά στην πόλη, από τα ανατολικά προάστια. Σήμερα, διείσδυσαν και από τα δυτικά, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ