Κορωνοϊός: Ξεπέρασαν τους 6.000 οι νεκροί στη Γερμανία -Αυξήθηκε ο ημερήσιος αριθμός νέων κρουσμάτων

Κορωνοϊός: Ξεπέρασαν τους 6.000 οι νεκροί στη Γερμανία -Αυξήθηκε ο ημερήσιος αριθμός νέων κρουσμάτων

Αλλοι 202 ασθενείς υπέκυψαν το τελευταίο 24ωρο λόγω του νέου κορωνοϊού στη Γερμανία, από 163 το προηγούμενο, με το σύνολο νεκρών στη χώρα να φτάνει τους 6.115.

Παράλληλα, επιβεβαιώθηκαν άλλα 1.304 κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, με το σύνολο των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί στη Γερμανία να ανέρχεται σε 157.641, σύμφωνα με τα δεδομένα του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ, το οποίο είναι ειδικευμένο στις μολυσματικές ασθένειες. Και αυτός ο αριθμός (σ.σ. κρουσμάτων) είναι υψηλότερος από εκείνον που καταγραφόταν χθες (1.144).

Ενδείξεις για επιδείνωση της επιδημίας μετά τη χαλάρωση των μέτρων
Παράλληλα, οι πρώτες ενδείξεις επιδείνωσης της επιδημίας του κορωνοϊού εμφανίζονται στη Γερμανία, μία εβδομάδα αφού ξεκίνησε τη χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων και την ώρα που η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ δηλώνει ανήσυχη για μια βιαστική επιστροφή στην κανονικότητα.

Ο ρυθμός αναπαραγωγής της covid-19 (Reproduction Rate), τον οποίο παρακολουθούν προσεκτικά οι αρχές, έφτασε ξανά στο 1, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα χθες το ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ