Κορωνοϊός: Ο Καναδάς μίσθωσε αεροσκάφος για τον επαναπατρισμό υπηκόων του από το Diamond Princess

Κορωνοϊός: Ο Καναδάς μίσθωσε αεροσκάφος για τον επαναπατρισμό υπηκόων του από το Diamond Princess

Η κυβέρνηση του Καναδά μίσθωσε αεροσκάφος για να επαναπατρίσει υπηκόους της που είναι εγκλωβισμένοι στο Diamond Princess λόγω του κορωνοϊού.

Οπως μετέδωσε το ιαπωνικό τηλεοπτικό δίκτυο Ασάχι, επικαλούμενο ανάρτηση στο Twitter του καναδού ΥΠΕΞ Φρανσουά-Φιλίπ Σαμπάν, ο Καναδάς έστειλε αεροσκάφος στο Τόκιο όπου θα παραλάβει τους Καναδούς υπηκόους, οι οποίοι θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Ωστόσο, όπως προβλέπεται, το αεροπλάνο κατά την επιστροφή του στην χώρα της βόρειας Αμερικής, θα προσγειωθεί σε στρατιωτική βάση όπου οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου θα παραμείνουν σε καραντίνα για δύο εβδομάδες, προκειμένου να εξεταστούν.

Το Diamond Princess παραμένει σε καραντίνα από τις αρχές του μήνα στη Γιοκοχάμα, κοντά στο Τόκιο. Οι επιβάτες — στο πλοίο επέβαιναν συνολικά 3.711 επιβάτες και πλήρωμα όταν αποφασίστηκε η επιβολή του μέτρου — βρίσκονται υπό περιορισμό στις καμπίνες τους και υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις σταδιακά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ