Κόμπι Μπράιαντ: Ταυτοποιήθηκε η σορός του από τα δακτυλικά του αποτυπώματα

Κόμπι Μπράιαντ: Ταυτοποιήθηκε η σορός του από τα δακτυλικά του αποτυπώματα

Με την ταυτοποίηση των θυμάτων από την πτώση του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ, οδεύουν προς το τέλος των ερευνών τους οι αρχές.

Χθες ανασύρθηκαν και οι 9 σοροί των θυμάτων, μεταξύ των οποίων ο άσος του NBA και η 13χρονη κόρη του, με τις αρχές να έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση μερικών εκ των θυμάτων.

Μία από τις ταυτοποιήσεις που έγιναν ήταν στην σορό του Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος, όπως ανέφεραν οι ιατροδικαστές, αναγνωρίστηκε από τα δακτυλικά του αποτυπώματα. Οπως ανέφεραν οι αρχές, η ταυτοποίηση είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς από την σφοδρότητα της σύγκρουσης και την φωτιά που ξέσπασε, δεν ήταν εύκολο να αναγνωρίσουν τα θύματα. Ένα από αυτά που αναγνωρίστηκε ήταν του Κόμπι Μπράιαντ, ενώ επίσης ταυτοποιήθηκαν και άλλα τρία θύματα: ο 56χρονος προπονητής Τζον Αλτομπέλι, ο πιλότος του ελικοπτέρου, Αρα Ζομπαγιάν και η 45χρονη προπονήτρια Σάρα Τσέστερ.

Ακόμη δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα υπόλοιπα θύματα, μεταξύ των οποίων και η 13χρονη κόρη του Κόμπι Μπράιαντ, Τζιάνα.

Κόμπι Μπράιαντ: Πετούσε υπερβολικά χαμηλά το αεροπλάνο 

Η ερευνήτρια της υπόθεσης, Τζένιφερ Χόμεντι, μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε πως το ελικόπτερο με τα εννέα μέλη, πετούσε υπερβολικά χαμηλά. Βρισκόταν στα 2.300 πόδια όταν χάθηκε η επαφή με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, ενώ σύμφωνα με όσα είπε, η ταχύτητα της πτώσης ήταν μεγαλύτερη των 2.000 ποδιών το λεπτό.

«Γνωρίζουμε ότι η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και ότι το ελικόπτερο έγειρε αριστερά. Ήταν ένα τρομακτικό πεδίο ατυχήματος», είπε.

Εν τω μεταξύ, όπως αποδεικνύεται από τις έρευνες, ο πιλότος φαίνεται πως οδηγούσε εντελώς στα «τυφλά» λόγω της ομίχλης, κάτι που τον αποπροσανατόλισε. Φαίνεται πως δεν μπόρεσε να διακρίνει τον λόφο και το γεγονός ότι το ελικόπτερο δεν διέθετε σύστημα εντοπισμού, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην συντριβή του. Οι αρμόδιες αρχές τόνισαν πως οι πτήσεις στην περιοχή είχαν απαγορευτεί ως το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ