"Κόλαση" το Αμβούργο - Η Μελάνια Τραμπ "όμηρος" των διαδηλωτών [φωτογραφίες]

"Κόλαση" το Αμβούργο - Η Μελάνια Τραμπ "όμηρος" των διαδηλωτών [φωτογραφίες]

Το Αμβούργο έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης. Οι διαδηλωτές επεφύλασσαν στους ηγέτες των 20 πιο ανεπτυγμένων χωρών του κόσμου μια «κολασμένη» υποδοχή. Ο πόλεμος μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης και συνεχίζεται ακόμη, 24 ώρες μετά, με εκατοντάδες τραυματίες, βόμβες μολότοφ, φωτιές και πυρπολημένα περιπολικά. Εγκλωβισμένη στο ξενοδοχείο της η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, έχασε ακόμα και την κρουαζιέρα των πρώτων κυριών, υπό τον φόβο των διαδηλωτών που καραδοκούν. Οι συγκρούσεις θέτουν σε δοκιμασία τις δυνάμεις της τάξης που ζητούν ενισχύσεις.

amvourgo fwtia

Ενισχύσεις ζητά η αστυνομία

Η αστυνομία του Αμβούργου, η οποία αντιμετωπίζει δυσκολίες στις συγκρούσεις με τους διαδηλωτές εναντίον της συνόδου κορυφής της G20, ζήτησε ενισχύσεις από άλλες μονάδες της χώρας.

«Το αίτημα βρίσκεται σε εξέλιξη», ώστε να «ανακουφισθούν οι δυνάμεις που εμπλέκονται ήδη», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Μονάδες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας του Βερολίνου και του κρατιδίου Σλέσβιχ-Χολστάιν, που συνορεύει με το Αμβούργο στη βόρεια Γερμανία, ανακοίνωσαν ότι ετοιμάζουν την αποστολή πολλών εκατοντάδων αστυνομικών.

Οι δυνάμεις της τάξης έχουν ήδη κινητοποιήσει περισσότερα από 20.000 άτομα για να διασφαλίσουν την ασφάλεια στο Αμβούργο με την ευκαιρία της συνόδου κορυφής των ηγετών των είκοσι κυριότερων οικονομιών του πλανήτη.

amvourgo astynomia

Εγκλωβισμένη στο ξενοδοχείο η Μελάνια Τραμπ

Η Μελάνια Τραμπ έχει αποκλειστεί στο ξενοδοχείο όπου διαμένει στο Αμβούργο, εξαιτίας των διαδηλώσεων κατά της G20.
"Μέχρι τώρα δεν έχουμε λάβει την άδεια από την αστυνομία να βγούμε από το ξενοδοχείο", δήλωσε η εκπρόσωπος στο Γερμανικό Πρακτορείο DPA.

amvourgo diadhlwtes

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ