Ιταλία: Τρένο εκτροχιάστηκε κοντά στο Μιλάνο -Δύο νεκροί

Ιταλία: Τρένο εκτροχιάστηκε κοντά στο Μιλάνο -Δύο νεκροί

Δυο μηχανοδηγοί σκοτώθηκαν από τον εκτροχιασμό τρένου σήμερα έξω από την πόλη Λόντι, κοντά στο Μιλάνο. Είκοσι επτά επιβάτες τραυματίσθηκαν, ενώ, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο απολογισμός των νεκρών θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερος.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η μηχανή του τρένου αποσυνδέθηκε από την υπόλοιπη αμαξοστοιχία. Συγκρούσθηκε πρώτα με σταματημένο εμπορικό βαγόνι και στη συνέχεια προσέκρουσε σε αποθήκη των ιταλικών σιδηροδρόμων.

Οι μηχανοδηγοί που έχασαν τη ζωή τους ήταν ηλικίας 30 ετών, ενώ οι τραυματίες δεν είναι σε σοβαρή κατάσταση. Η περιοχή του δυστυχήματος θα αποκλεισθεί από τις δικαστικές αρχές μόλις ολοκληρωθεί η παροχή πρώτων βοηθειών.

Σημειώνεται ότι λόγω του δυστυχήματος έχει διακοπεί η γραμμή της ταχείας που συνδέει το Μιλάνο με τη Μπολόνια. Ολα τα δρομολόγια εξυπηρετούνται από τη συμβατική σιδηροδρομική γραμμή στην Ιταλία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ