Ισραήλ: Το βίντεο της μάχης που έδωσαν μέσα σε διαμέρισμα στρατιώτες των IDF με δύο τρομοκράτες της Χαμάς [Σκληρές εικόνες]

Ισραήλ: Το βίντεο της μάχης που έδωσαν μέσα σε διαμέρισμα στρατιώτες των IDF με δύο τρομοκράτες της Χαμάς [Σκληρές εικόνες]

Βίντεο από τη μάχη που έδωσαν μέσα σε διαμέρισμα σε κτήριο στη νότια Γάζα, Ισραηλινοί στρατιώτες με τρομοκράτες της Χαμάς έδωσαν στη δημοσιότητα οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις.

Το βίντεο ξεκινά με στρατιώτες από το 101ο τάγμα να προσπαθούν να αποφύγουν τα πυρά που δέχονται, ενώ βρίσκονται σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου κτηρίου στη Χαν Γιουνίς.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Οι σφαίρες από την πλευρά των τρομοκρατών της Χαμάς πέφτουν βροχή με έναν εκ των ισραηλινών στρατιωτών να αποφεύγει ως εκ θαύματος τον τραυματισμό.

Στα πλάνα που θυμίζουν σκηνές που έχουμε δει μόνο σε πολεμικές ταινίες έχει καταγραφεί και μια έκρηξη μέσα στο διαμέρισμα.

Το βίντεο κλείνει με τους ισραηλινούς στρατιώτες να επιθεωρούν τους χώρους μετά τη λήξη της μάχης και να εντοπίζουν τις σορούς δύο τρομοκρατών της Χαμάς.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ