Κορωνοϊός -Βρετανία: Η τραγική ιστορία πατέρα και κόρης που πέθαναν από κορωνοϊό μέσα σε 24 ώρες

Κορωνοϊός -Βρετανία: Η τραγική ιστορία πατέρα και κόρης που πέθαναν από κορωνοϊό μέσα σε 24 ώρες

Ένας εργαζόμενος στο αεροδρόμιο του Χίθροου και η 33χρονη κόρη του πέθαναν μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, ο ένας από τον άλλο, από τον κορωνοϊό, την προηγούμενη εβδομάδα στη Μεγάλη Βρετανία.

Όπως αναφέρει η Daily Mirror, ο Σουντίρ Σαρμά έχασε τη μάχη με τον θανατηφόρο ιό την Τετάρτη, μια μέρα πριν από την κόρη του, Ποόγια, η οποία άφησε την τελευταία του πνοή στα 33 της, από την ίδια αιτία.

Ο Σάρμα είχε επιβαρυμένη υγεία τα τελευταία χρόνια, κάτι που τον ανάγκαζε να διακόπτει την επαγγελματική του δραστηριότητα, όπως αναφέρει η New York Post. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η νεότερη των δύο θυμάτων έλαβε τρεις ημέρες ιατρικής περίθαλψης πριν τελικά εκπνεύσει.

Η είδηση της απώλειας των δύο ανθρώπων προξένησε θρήνο όχι μόνο στις τάξεις της οικογένειας και των φίλων, αλλά και στους συναδέλφους τους. Μάλιστα, το δημοσίευμα σημειώνει ότι στο βρετανικό αεροδρόμιο ο θάνατος του Σουντίρ ήταν αυτός που μονοπωλούσε τις συζητήσεις μεταξύ των εργαζομένων.

«Είναι μια απόλυτη τραγωδία. Ήταν ένας αξιαγάπητος άνθρωπος. Όλοι οι εργαζόμενοι μιλούν γι’ αυτόν», αναφέρουν.

Πάντως, σημειώνεται ότι δεν είναι σαφές εάν πατέρας και κόρη ήταν κοντά ο ένας στον άλλο την περίοδο που μολύνθηκαν από τον ιό.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS