Γαλλία: Νέες διαστάσεις στην υπόθεση θανάτου του 2χρονου Εμίλ - Τα οστά βρέθηκαν 90 μέτρα από το σπίτι του παππού του

Γαλλία: Νέες διαστάσεις στην υπόθεση θανάτου του 2χρονου Εμίλ - Τα οστά βρέθηκαν 90 μέτρα από το σπίτι του παππού του

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του θανάτου του μικρού Εμίλ, που έχει συγκλονίσει τη Γαλλία, μετά τον εντοπισμό οστών που ανήκουν στο 2 ετών αγόρι.

Η μαρτυρία του δημάρχου του οικισμού Βερνέτ, σύμφωνα με την οποία τα μακάβρια ευρήματα ανακαλύφθηκαν σε απόσταση 90 μέτρων από το σπίτι των παππούδων του και όχι 3 χλμ από τον οικισμό όπως είχε ανακοινωθεί, «ανάβει φωτιές». Όπως ανέφερε ο Φρανσουά Μπαλίκ στη ''Le Figaro'', τα οστά βρέθηκαν «σε ένα μονοπάτι ανάμεσα στην εκκλησία και ένα παρεκκλήσι του οικισμού».

Ο χάρτης με το σημείο όπου βρέθηκαν τα οστά του μικρού Εμίλ:

emil xartis

Ο δήμαρχος ανέφερε ότι η περιοχή αυτή «είχε ερευνηθεί εξονυχιστικά από τους αστυνομικούς» και συνέχισε λέγοντας ότι «ίναι απίθανο κάποιο ζώο να έφερε ανθρώπινα υπολείμματα πίσω στο χωριό όταν κάποιος είναι αγνοούμενος. Αυτό μας οδηγεί στο σενάριο κάποιο άτομο να έφερε πίσω τα οστά του Εμίλ και πιθανότατα πολύ πρόσφατα».

Σύμφωνα με πηγή, την οποία επικαλείται η Daily Mail, αυτό που βρέθηκε είναι οστά και το κρανίο του μικρού Εμίλ, με τους γονείς του άτυχου δίχρονου να δηλώνουν μέσω τυ δικηγόρου τους: «Αυτά τα συγκλονιστικά νέα είναι αυτά που φοβόμασταν. Τώρα ξέρουμε, ανήμερα της Ανάστασης των Καθολικών, ότι ο Εμίλ μας παρακολουθεί υπό το φως και τη στοργή του Θεού, αλλά ο πόνος και η θλίψη παραμένει. Τώρα είναι η ώρα για να θρηνήσουμε, να προσευχηθούμε και να σκεφτούμε».

Υπενθυμίζεται ότι ο Εμίλ εξαφανίστηκε στις 8 Ιουλίου. Ο μικρός είχε μόλις φτάσει για τις καλοκαιρινές διακοπές στο εξοχικό σπίτι των παππούδων του από την πλευρά της μητέρας του, ενώ δύο γείτονες ισχυρίζονται ότι τον είδαν στον κεντρικό δρόμο του χωριού Οτ-Βερνέ, αλλά με αντικρουόμενες μαρτυρίες.

Τελευταία φορά που είχε θεαθεί ο Εμίλ ήταν με τον 58χρονο παππού του. Έκτοτε η τύχη του αγνοούνταν, με τους ερευνητές να μην αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο, περιλαμβανομένης της απαγωγής και της ανθρωποκτονίας.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε πως είδε τον παππού του να κόβει ξύλα έξω από το σπίτι του περίπου την ώρα που φέρεται ότι το παιδί χάθηκε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ