Στη φυλακή η δασκάλα που υποσχέθηκε στριπτίζ σε 15χρονο μαθητή της

Στη φυλακή η δασκάλα που υποσχέθηκε στριπτίζ σε 15χρονο μαθητή της

Στη φυλακή θα βρίσκεται -κατηγορούμενη για αποπλάνηση- τα επόμενα δύο χρόνια της ζωής μια δασκάλα από το Λίβερπουλ η οποία υποσχέθηκε στριπτίζ σε μαθητή της.

Ο λόγος για την 43χρονη, Lydia Beattie-Milligan η οποία κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει επαρκώς τις κατηγορίες που της είχαν προσάψει όταν η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Οπως έγινε γνωστό, η καθηγήτρια από το Λίβερπουλ είχε κλείσει ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για να βρεθεί με τον 15χρονο μαθητή, με τον δικαστή Gary Woodhall να τονίζει: «Είναι ξεκάθαρο οτι νιώθατε μία έλξη για το συγκεκριμένο αγόρι. Αλλάξατε μέχρι και τον τρόπο που ντυνόσασταν στην δουλειά». Μάλιστα η 43χρονη φέρεται να είχε πει σε συνάδελφό της ότι θα περιποιηθεί το σώμα της προκειμένου να δείχνει ωραία όταν θα κάνει στριπτίζ στον 15χρονο.

«Δεν ήθελα να στείλω τα μηνύματα στον 15χρονο»

Ωστόσο η ίδια απαντώντας για τα μηνύματα που αποκαλύφθηκαν είπε ότι δεν ήθελε να τα στείλει στον 15χρονο, αλλά σε έναν συνάδελφό της με τον οποίο είχε σχέση. Σημειώνεται ότι καθ' όλη την διάρκεια της διαδικασίας το παρών στο δικαστήριο έδωσε ο άνδρας της 43χρονος καθηγήτριας ο οποίος άκουσε σοκαρισμένος όλες τις λεπτομέρειες για την γυναίκα του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ