Φρίκη στη Φλόριντα: Φοιτητής ιατρικής σκότωσε τη μητέρα του - «Τη μαχαίρωσε πάνω από 70 φορές»

Φρίκη στη Φλόριντα: Φοιτητής ιατρικής σκότωσε τη μητέρα του - «Τη μαχαίρωσε πάνω από 70 φορές»

Σοκ προκάλεσε στη Φλόριντα των ΗΠΑ η δολοφονία μιας 46χρονης γυναίκας από τον 21χρονο γιο της.

Σε βίντεο από την επίθεση, φαίνεται ο Εμάνουελ Εσπινόζα να περπατάει χαλαρά μέχρι την εξώπορτα της μητέρας του, Ελβία Εσπινόζα περίπου στις 2 μ.μ. το Σάββατο.

Ο δράστης, ενώ περπατάει, φαίνεται να κρύβει κάτι στο αριστερό του χέρι και καθώς φτάνει στην πόρτα στο βίντεο φαίνεται ότι κρατάει ένα μαχαίρι, το οποίο και χρησιμοποίησε για να δολοφονήσει τη μητέρα του. Ο 21χρονος προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα, πριν τον υποδεχτεί η μητέρα του.

Όπως δήλωσε ο σερίφης της κομητείας Πολκ: «Έχουμε ένα άλλο ηχητικό υλικό που δεν πρόκειται να παίξουμε από το εσωτερικό του σπιτιού, όπου η μητέρα του φωνάζει “Μάνι, Μάνι, Μάνι” και δεν λέει ούτε μια λέξη. Τη μαχαίρωσε πάνω από 70 φορές».

Ο σερίφης συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι ο δράστης είχε πει, ότι ενώ αγαπούσε τη μητέρα του, ήταν θυμωμένος μαζί της και «ήθελε να τη σκοτώσει εδώ και χρόνια», κάτι το οποίο δυστυχώς κατάφερε να το κάνει πράξη.

«Καθώς προσπαθούσε να σηκωθεί από το πάτωμα, τη μαχαίρωσε κι άλλο», είπε.

Αμέσως μετά τη φρικτή δολοφονία, ο Εσπινόζα κάλεσε το 100 και εξομολογήθηκε την τραγωδία που είχε εκτυλιχθεί.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ