Φώτης Ντούλος: Η απόπειρα αυτοκτονίας του Ελληνοαμερικανού και το δικαστικό θρίλερ

Φώτης Ντούλος: Η απόπειρα αυτοκτονίας του Ελληνοαμερικανού και το δικαστικό θρίλερ

Να βάλει τέλος στη ζωή του επιχείρησε να βάλει χθες το πρωί ο 52χρονος Ελληνοαμερικάνος, Φώτης Ντούλος μέσα στο σπίτι του στο Φάρμινγκτον του Κονέκτικατ των ΗΠΑ.

Ο 52χρονος Φώτης Ντούλος αντιμετωπίζει κατηγορίες ανθρωποκτονίας και απαγωγής σε βάρος της πρώην γυναίκας του, Τζένιφερ, 50 ετών, η οποία και εξαφανίστηκε λίγο αφότου άφησε τα 5 παιδιά της στο σχολείο τον περασμένο Μάιο. Το πτώμα της 50χρονης δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα.

Πολλοί αξιωματούχοι υποστήριξαν αρχικά ότι ο Ντούλος εντοπίστηκε νεκρός. Ωστόσο σύντομα, υπήρξαν αναφορές ότι προσπάθησαν να του κάνουν ανάνηψη και τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Ο 52χρονος σκιέρ που πριν από δεκαετίες απασχολούσε έντονα τα Νότια προάστια θα ερχόταν χθες αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο της προφυλάκισης, ωστόσο επέλεξε να μην πάει στο δικαστήριο, αποφασίζοντας παράλληλα να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντούλος πήγε στο γκαράζ του σπιτιού, έβαλε μπροστά τη μηχανή του αυτοκινήτου του και με ένα λάστιχο από την εξάτμιση άρχισε να εισπνέει μονοξείδιο του άνθρακα.

Τον βρήκαν αναίσθητο μέσα στο αυτοκίνητό του
Λίγες ώρες αργότερα, και αφού ο Ντούλος δεν είχε εμφανιστεί στο δικαστήριο, οι αστυνομικές Αρχές κατευθύνθηκαν προς την οικία του στο Φάρμινγκτον. Εκεί τον εντόπισαν μέσα στο αυτοκίνητό του, δίχως να δείχνει πως βρίσκεται εν ζωή. 

Τελικά οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν με το ασθενοφόρο να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο του Φάρμινγκτον. Λίγες ώρες μετά, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του ο Ντούλος μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο Τζακόμπι του Μπρονξ.

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τον Ελληνοαμερικανό
Η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή και οι επόμενες ώρες αναμένονται κρίσιμες γι' αυτόν. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι Αρχές ο Ντούλος δεν φαίνεται να άφησε σημείωμα που να εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν να θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του. Οπως όλα δείχνουν ο Ελληνοαμερικανός δεν άντεξε άλλο την πίεση εδώ και εννέα μήνες, όταν και άρχισε να εκτυλίσσεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της πρώην γυναίκας του.

Ο δικηγόρος του μίλησε για μια σοκαριστική και θλιβερή ημέρα. «Η καρδιά μου είναι κοντά στα παιδιά του και την οικογένεια του. Είναι μια τρομερή μέρα», είπε μεταξύ άλλων μετά το περιστατικό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ