FBI: Δεν υπάρχoυν στοιχεία που να συνδέουν το μακελειό στο Λας Βέγκας με την τρομοκρατία

FBI: Δεν υπάρχoυν στοιχεία που να συνδέουν το μακελειό στο Λας Βέγκας με την τρομοκρατία

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κανένα στοιχείο που να καταδεικνύει ότι το μακελειό στο Λας Βέγκας την Κυριακή συνδεόταν με την τρομοκρατία, δήλωσε πράκτορας του Ομοσπονδιακού Γραφείου Έρευνας (FBI) την Τετάρτη.

Ο πράκτορας του FBI Άαρον Ράουζ σημείωσε επίσης ότι οι ομοσπονδιακές αρχές πήραν κατάθεση από τη σύντροφο του δράστη Μαριλού Ντάνλεϊ. Όπως διευκρίνισε ο ίδιος, δεν έχει συλληφθεί κανένα πρόσωπο που να θεωρείται συνεργός του.

Η σύντροφος του ενόπλου, ο οποίος σκότωσε 58 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 500 πριν στρέψει το όπλο του στον εαυτό του, δήλωσε πως αγνοούσε ότι ο Στίβεν Πάντοκ σχεδίαζε την επίθεση.

Σε δήλωσή της που διάβασε την Τετάρτη ενώπιον δημοσιογράφων ο δικηγόρος της, Μάθιου Λόμπαρντ στο Λος Άντζελες, η Μαριλού Ντάνλεϊ ανέφερε ότι στο πρόσωπο του Στίβεν Πάντοκ γνώρισε έναν άνδρα «ευγενικό», ο οποίος «νοιαζόταν», ήταν «ήσυχος». «Δεν μου είχε πει ποτέ τίποτα» που να άφηνε να γίνει αντιληπτό «πως επρόκειτο να συμβεί κάτι τόσο φρικτό», πρόσθεσε η ίδια.

Πηγές: ΑΜΠΕ, Reuters

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ