Έσεξ: Ματωμένα ίχνη στο φορτηγό, χτυπούσαν τις πόρτες καλώντας σε βοήθεια

Έσεξ: Ματωμένα ίχνη στο φορτηγό, χτυπούσαν τις πόρτες καλώντας σε βοήθεια

Δραματικές ήταν οι τελευταίες στιγμές των 39 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο λεγόμενο «φορτηγό του θανάτου» στο Έσεξ.

Οι βρετανικές αρχές βρήκαν στις πόρτες και άλλες εσωτερικές επιφάνειες του φορτηγού, που μετατράπηκε σε μεταλλικό φέρετρο, ματωμένα αποτυπώματα, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες των βρετανικών ΜΜΕ, τα θύματα προσπαθούσαν μάταια να καλέσουν σε βοήθεια.

Οι αγωνιώδεις στιγμές που έζησαν οι 39 άνθρωποι που ήταν παγιδευμένοι στο φορτηγό ήταν πέρα από κάθε φαντασία. Επιπλέον, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, οι σοροί των θυμάτων- έξι από αυτούς φέρονται να ήταν από το Βιετνάμ- βρέθηκαν  με ελάχιστα ρούχα πάνω τους.

«Όταν άνοιξε η πόρτα του κοντέινερ, σοκαρίστηκαν στο θέαμα δεκάδων πτωμάτων στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο. Υπήρχαν ματωμένα ίχνη από παλάμες σε όλη την πόρτα του φορτηγού όπου πρέπει να χτυπούσαν ζητώντας βοήθεια», ανέφερε η πηγή της βρετανικής αστυνομίας. 

Έως τώρα έχουν γίνει τέσσερις συλλήψεις για την υπόθεση με το φορτηγό του θανάτου στο Έσεξ. Ο τέταρτος που συνελήφθη ήταν ένας 48χρονος από τη Βόρεια Ιρλανδία, τον οποίο οι αρχές συνέλαβαν στο αεροδρόμιο Στάνστεντ, με την υποψία της συνωμοσίας για εμπορία ανθρώπων και ανθρωποκτονία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ