Επίθεση στη Χάγη: Η αστυνομία συνέλαβε έναν 35χρονο

Επίθεση στη Χάγη: Η αστυνομία συνέλαβε έναν 35χρονο

Η αστυνομία της Ολλανδίας ανακοίνωσε τη σύλληψη ενός 35χρονου ως υπόπτου για την επίθεση με μαχαίρι που έγινε στη Χάγη την Παρασκευή, με συνέπεια να τραυματιστούν τρεις ανήλικοι.

«Μετά την επίθεση με μαχαίρι που διαπράχθηκε στην οδό Γκρότε Μαρκτ, ένας 35χρονος συνελήφθη στο κέντρο της Χάγης. Ο άνδρας δεν είχε σταθερή κατοικία. Θα μεταφερθεί σε αστυνομικό τμήμα όπου θα ανακριθεί», ανακοίνωσε η αστυνομία, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Οι ολλανδικές αρχές νωρίτερα είχαν ανακοινώσει ότι επεξεργάζονται διάφορα σενάρια για την επίθεση και πως είναι πολύ νωρίς για να προβούν σε εικασίες για τον τρομοκρατικό χαρακτήρα της επίθεσης.

Θύματα της επίθεσης ήταν δύο 15χρονα κορίτσια και ένα 13χρονο αγόρι, που δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους. Αφού παρέμειναν για λίγο στο νοσοκομείο οι τρεις έφηβοι επέστρεψαν στα σπίτια τους. Η επίθεση στη Χάγη προκάλεσε πανικό, καθώς έγινε σε μεγάλο κατάστημα στο κέντρο της πόλης, όπου βρίσκονταν πολλοί άνθρωποι λόγω των εκπτώσεων της Black Friday.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ