Έλαβε εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης η Μέι - Θα πορευτεί με τους Ενωτικούς της Β.Ιρλανδίας

Έλαβε εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης η Μέι - Θα πορευτεί με τους Ενωτικούς της Β.Ιρλανδίας

Eντολή σχηματισμού κυβέρνησης με τη βοήθεια των Ενωτικών της Β.Ιρλανδίας πήρε η επικεφαλής των Συντηρητικών Τερέζα Μέι.

Η Μέι στις 14:30 πέρασε την πόρτα του Παλατιού του Μπάκιγχαμ, συναντήθηκε με την βασίλισσα Ελισάβετ και έλαβε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Οπως η ίδια εξήγησε ακολούθως σε δηλώσεις έξω από τον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ θα σχηματίσει κυβέρνηση με τη βοήθεια των Ενωτικών της Β.Ιρλανδίας.

«Η κυβέρνηση στην οποία θα ηγηθώ θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει τη χώρα ασφαλή και να κάνουμε μια χώρα όπου καμιά κοινότητα δεν θα είναι απόκληρη.
Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι βεβαιότητα. Είχαμε τις περισσότερε ψήφους και τις περισσότερες έδρες. Μονο με το ενωτικό κόμμα μπορεί να παρέχει αυτή τη βεβαιότητα», είπε συγκεκριμένα η κυρία Μέι.

Σημειώνεται ότι οι πρόωρες εκλογές γύρισαν μπούμερανγκ στην Τερέζα Μέι, καθώς ενώ προσέφυγε σε αυτές προκειμένου να ενισχυθεί και να λάβει και άλλες έδρες στη βουλή, κατέληξε να χάνει βουλευτές και να μην μπορεί ούτε καν να πάρει την αυτοδυναμία!

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ