Εκρηξη χειροβομβίδας στην Ινδονησία με δύο τραυματίες

Εκρηξη χειροβομβίδας στην Ινδονησία με δύο τραυματίες

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν στην Τζακάρτα της Ινδονησίας από έκρηξη χειροβομβίδας καπνού.

Σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία, η έκρηξη έγινε στο Εθνικό Πάρκο Μνημείου, με δύο στελέχη του προσωπικού των ένοπλων δυνάμεων να τραυματίζονται. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της διοίκησης των μονάδων των ένοπλων δυνάμεων στην περιοχή της πρωτεύουσας, Εκο Μαργκιόνο, οι δύο στρατιωτικοί συμμετείχαν σε άσκηση. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν η έκρηξη της χειροβομβίδας έγινε κατά λάθος από τους ίδιους ή από κάποιον άγνωστο που έκανε επίθεση.

«Δεν έχουμε ακόμη καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα, ακόμη διενεργούμε έρευνα για να κατανοήσουμε πώς βρέθηκε η χειροβομβίδα εκεί», σχολίασε ο επικεφαλής της Αστυνομίας, Εντί Πραμόνο. Ωστόσο όταν οι δημοσιογράφοι επέμειναν, ο αξιωματικός της αστυνομίας διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να υποδεικνύει πως διαπράχθηκε επίθεση.

Το πάρκο του Εθνικού Μνημείου βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας της Ινδονησίας, σε μικρή απόσταση από το προεδρικό ανάκτορο. Οι δύο στρατιωτικοί που τραυματίστηκαν έχουν διακομιστεί σε νοσοκομείο. «Ο ένας έχει τραυματιστεί στο χέρι και άλλος στο πόδι», σύμφωνα με τον Πραμόνο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS