Δραματικό βίντεο: Κοριτσάκι αποφεύγει «στο τσακ» γερανό, λίγο πριν πέσει σε σπίτι στο Γουίγκαν της Αγγλίας [βίντεο]

Δραματικό βίντεο: Κοριτσάκι αποφεύγει «στο τσακ» γερανό, λίγο πριν πέσει σε σπίτι στο Γουίγκαν της Αγγλίας [βίντεο]

Τυχεροί στάθηκαν οι ένοικοι ενός σπιτιού στη βόρεια Αγγλία, που γλίτωσαν από την πτώση γερανού, την οποία κατέγραψε κάμερα προσαρμοσμένη στο κουδούνι.

Στο δραματικό βίντεο καταγράφεται πώς ένα μικρό κορίτσι που έπαιζε στην μπροστινή αυλή του σπιτιού του στο Γουίγκαν, 26 χλμ. βορειοδυτικά του Μάντσεστερ, απέφυγε να καταπλακωθεί από γερανό που έπεσε.

Το τρομακτικό περιστατικό συνέβη το πρωί του περασμένου Σαββάτου, όταν ένας γερανός μετέφερε ένα μεγάλο μεταλλικό κοντέινερ από το απέναντι σπίτι. Το κοριτσάκι διακρίνεται να παίζει με το ποδήλατό του, όταν ακούγεται ξαφνικά η φωνή ενός ενήλικα να το προειδοποιεί να απομακρυνθεί καθώς το φορτίο πλησιάζει απειλητικά το σημείο.

Δευτερόλεπτα αργότερα το φορτηγό με το γερανό ανατρέπεται με το κοντέινερ να πέφτει με πάταγο πάνω στην αυλή.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς καθώς ο γερανός τρύπησε τον τοίχο υπνοδωματίου του σπιτιού. Αν και δεν έχει διευκρινιστεί τι προκάλεσε την πτώση του γερανού, εικάζεται ότι ευθύνονται οι ισχυροί άνεμοι της καταιγίδας «Κάθλιν», που σάρωσε το Σαββατοκύριακο τη βορειοδυτική Αγγλία.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ