Δολοφονία Κύπριας στην Αυστραλία: Βίντεο με ύποπτο 34χρονο δημοσίευσε η αστυνομία

Δολοφονία Κύπριας στην Αυστραλία: Βίντεο με ύποπτο 34χρονο δημοσίευσε η αστυνομία

Έναν 34χρονο άνδρα ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση θανάτου της 26χρονης Ελληνοκύπριας, Ιόλης Χατζηλύρα, στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, αναζητά η Αστυνομία

Έναν 34χρονο άνδρα ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση θανάτου της 26χρονης Ελληνοκύπριας, Ιόλης Χατζηλύρα, στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, αναζητά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο της Κύπρου, μετά από εξετάσεις καμερών κλειστού κυκλώματος στην γύρω περιοχή όπου βρέθηκε νεκρή η Ελληνοκύπρια, ο συγκεκριμένος άνδρας διακρίνεται σε διάφορα βίντεο να κινείται ύποπτα στην περιοχή κουβαλώντας μια τσάντα, η οποία πιθανόν να ανήκει στην άτυχη 26χρονη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία του Μπρίσμπεϊν, πρόκειται για τον Μπράντλεϊ Έντουαρτς με ύψος 1.90, λεπτό, με μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια και απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει τον 34χρονο ή έχει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον τόπο διαμονής του να μην τον προσεγγίσει και να καλέσει αμέσως τις Αρχές.

Μυστήριο καλύπτει τις κινήσεις της 26χρονης ζωγράφου, καθώς οι ανακριτές διερευνούν πότε και πώς ακριβώς βρέθηκε στο πάρκο όπου εντοπίστηκε νεκρή και γυμνή, ενώ διέμενε στην άλλη πλευρά της πόλης.

Μέχρι στιγμής, οι έρευνες έχουν αποκαλύψει τις κινήσεις της άτυχης Ελληνοκύπριας μέχρι το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλο κενό σε ότι αφορά τις κινήσεις της μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι όπου και εντοπίστηκε νεκρή στο πάρκο από εργάτες.

dolofonos_


googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS