Δολοφονία Κύπριας στην Αυστραλία: Θρίλερ για τον εντοπισμό του υπόπτου

Δολοφονία Κύπριας στην Αυστραλία: Θρίλερ για τον εντοπισμό του υπόπτου

Καταιγιστικές φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της 26χρονης Κύπριας, Ιόλης Χατζηλύρα στην Αυστραλία.

Οι αρχές της Αυστραλίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό ενός άνδρα που θεωρείται ύποπτος για τον τραγικό θάνατο που βρήκε η νεαρή κοπέλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία του Μπρίσμπεϊν, πρόκειται για τον 34χρονο Μπράντλεϊ Έντουαρτς με ύψος 1.90, λεπτό, με μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια.

Στο βίντεο από κάμερες ασφαλείας φαίνεται να κινείται ύποπτα κρατώντας την τσάντα της 26χρονης Κύπριας. Λίγες ώρες μετά η Ιόλη εντοπίζεται ημίγυμνη μέσα σε μία λίμνη αίματος, πεταμένη γεμάτη μώλωπες σε θάμνο του πολυσύχναστου πάρκου του Μπρϊσμπειν.

 


 

«Έμενε μόνη της. Από μικρή είχε ταλέντο. Ήταν ελεύθερο πνεύμα. Υπήρχαν σκαμπανεβάσματα όπως σε όλους μας. Ήταν πρόσχαρος τύπος. Εύχομαι να μάθουμε τελικά τι έγινε και αν σκοτώθηκε από κάποιο άτομο να προσαχθεί στη δικαιοσύνη», δήλωσε ο αδερφός της, Αλέξανδρος Χατζηλύρας στο Alphanews Live.

Οι αρχές της Αυστραλίας εξετάζουν εάν ο 34χρονος ύποπτος και η Ιόλη γνωρίζονταν.Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Μπράντλει Έντουαρντς εμφανίζεται ως κάτοικος Μπρισμπέιν χωρίς όμως να έχει σταθερή διεύθυνση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS