Ατύχημα με τρένο σε σταθμό στη Βαρκελώνη - 48 τραυματίες [video]

Ατύχημα με τρένο σε σταθμό στη Βαρκελώνη - 48 τραυματίες [video]

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 07:15 το πρωί τοπική ώρα στον σταθμό Francia στο κέντρο της πόλης, δίπλα στον ζωολογικό κήπο, την ώρα που η αμαξοστοιχία έμπαινε στον σταθμό και δεν κατάφερε να ακινητοποιηθεί εγκαίρως, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο τέλος της γραμμής.

Σύμφωνα με την «El Pais» τραυματίστηκαν 40 ανθρωποι εκ των οποίων οι 18 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ενώ στους υπόλοιπους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες εντός του σταθμού. 

YN 2017 07 28 12.12.16

Ενας εκ των τραυματιών βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόκειται για τον οδηγό της αμαξοστοιχίας.

«Ήταν ένα τοπικό τραίνο το οποίο είχε φτάσει (στον σταθμό) από το Σαν Βισεντς νε Κάλντερς. Δεν υπάρχουν νεκροί, όμως τουλάχισοτον 48 τραυματίες», δήλωσε μια εκρπόσωπος της υπηρεσίας.

‘Όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Cadena Sur, όλοι οι δρόμοι γύρω από τον σιδηροδρομικό σταθμό έχουν κλείσει για την κυκλοφορία προκειμένου να επιτρέψουν στις υπηρεσίες διάσωσης να φτάσουν στον σταθμό.

Πολλοί επιβάτες ήταν όρθιοι μέσα στο τραίνο την ώρα της σύγκρουσης, γεγονός που αύξησε τον αριθμό των τραυματιών.

 

https://www.youtube.com/watch?v=bVyukRAHSdU

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ