Απίστευτο: Αυτοκτόνησε από το βουητό και τις ηχητικές παραισθήσεις αφού άκουσε δυνατή μουσική σε παμπ

Απίστευτο: Αυτοκτόνησε από το βουητό και τις ηχητικές παραισθήσεις αφού άκουσε δυνατή μουσική σε παμπ

Μια απίστευτη ιστορία με τραγική κατάληξη που είχε ως θύμα τον 53χρονο Γκλεν Μίτσελ σημειώθηκε στη Βρετανία.

Ο Μίτσελ, που ήταν συνταξιούχος πυροσβέστης, αυτοκτόνησε γιατί δεν άντεχε να ζει με τις εμβοές που απέκτησε αφού άκουσε δυνατή μουσική σε παμπ, όπως υποστηρίζει η σύζυγός του.

Σύμφωνα με την Λίντα Μίτσελ όλα συνέβησαν όταν ο 53χρονος επισκέφτηκε μια παμπ στο Νορθάμπτον και επιστρέφοντας απέκτησε εμβοές που του προκάλεσαν μέχρι και ηχητικές παραισθήσεις.

Συγκεκριμένα ο Μίτσελ λόγω της πάθησής του δεν άντεχε ούτε την ανάσα της συζύγου του ενώ κατά διαστήματα πίστευε ότι άκουγε συνεχώς κάντρι μουσική και έτσι δεν μπορούσε να κοιμηθεί.

Όπως περιγράφει η σύζυγος του 53χρονου, ο άτυχος συνταξιούχος περπατούσε στους δρόμους μέχρι τις 4 τα ξημερώματα προκειμένου να εξαντληθεί και έτσι να κοιμηθεί χωρίς να τον εμποδίζουν οι φωνές που άκουγε και οι σπασμοί που βίωνε.

Παράλληλα πίστευε ότι δεν θα θεραπευόταν ποτέ από το πρόβλημα του και αυτό τον έκανε ράκος, είπε η Λίντα.

Έτσι δώδεκα εβδομάδες μετά την επίσκεψη στην παμπ ο 53χρονος δεν άντεξε άλλο και έβαλε τέλος στη ζωή του καθώς ένιωθε ότι οι γιατροί τον παραμελούν.

Η Λίντα Μίτσελ αποκάλυψε την προσωπική της τραγωδία που συνέβη πριν από τέσσερα χρόνια στο πλαίσιο της καμπάνιας «Share Your Sound» της Βρετανικής Ένωσης για τις Εμβοές.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ