Βίντεο: Καρέ - καρέ η μαφιόζικη επίθεση στην Αγία Νάπα - Τέσσερις τραυματίες από τα πυρά

Βίντεο: Καρέ - καρέ η μαφιόζικη επίθεση στην Αγία Νάπα - Τέσσερις τραυματίες από τα πυρά

Το φως της δημοσιότητας «είδε» ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη μαφιόζικη επίθεση, τα ξημερώματα της Κυριακής, στην Αγία Νάπα της Κύπρου.

Σύμφωνα με τα κυπριακά Μέσα Ενημέρωσης, ο δράστης της επίθεσης στην Αγία Νάπα ήταν ένας άγνωστος κουκουλοφόρος, ο οποίος προσέγγισε την καφετέρια και πυροβόλησε κατά τεσσάρων ατόμων.

Ο δράστης στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή και πιθανότατα απομακρύνθηκε έγκαιρα -προτού σπεύσουν αστυνομικοί- στην περιοχή της Αγίας Νάπας. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν και οι τέσσερις «στόχοι»: Μια γυναίκα 26 ετών και τρεις άνδρες ηλικίας 32 έως 38 ετών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ωστόσο, ο βασικός στόχος της επίθεσης στην Αγία Νάπα δεν βρισκόταν στο σημείο και είχε φύγει από την καφετέρια 20 λεπτά πριν από την επίθεση.

Βίντεο: Καρέ - καρέ η επίθεση στην Αγία Νάπα

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας στην Αγία Νάπα, που δημοσιοποίησαν κυπριακά site (Cyprus Times και Offsite) που δείχνουν τον δράστη να ανοίγει πυρ κατά των θαμώνων της καφετέριας:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ