Κύπρος: 7 φορές ισόβια για τον serial killer

Σε επτά φορές ισόβια καταδίκασε το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας τον 35χρονο serial killer Νίκο Μεταξά.

Το δικαστήριο, σύμφωνα με το SigmaLive, επέβαλε διαδοχικές ποινές ισοβίων και τους πέντε φόνους και δυο συντρέχουσες ποινές ισοβίων για τα διπλά φονικά, με θύματα μητέρες και παιδιά.

Στην απόφαση του Κακουργιοδικείου τονίζεται ότι «ο κατηγορούμενος επιδόθηκε σε εκστρατεία φόνων ανυπεράσπιστων γυναικών».

Νωρίτερα, ο serial killer είχε δηλώσει τη μεταμέλειά του ενώπιον της έδρας, αφηγούμενος με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις δολοφονίες των επτά θυμάτων του.

Τα επτά θύματα του Νίκου Μεταξά είναι η 38χρονη Μαρί Ρόουζ και η 6χρονη κόρη της Σιέρα, η 36χρονη Λίβια Μπουνέα και η 8χρονη κόρη της Ελενα, η 28χρονη Αριάν Παλάνας, η 30χρονη Κάχτα Ανού και η 29χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά.

Serial killer Μεταξάς: Η υπόθεση που συγκλόνισε την Κύπρο

Η ποινή που επέβαλε το δικαστήριο της Λευκωσίας στον serial killer είναι η μεγαλύτερη που έχει εκδοθεί στα δικαστικά χρονικά της Κύπρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο serial killer είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη όταν κλήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο να του επιβληθεί πολυετής ποινή κάθειρξης.

Για την πολύκροτη υπόθεση των φόνων του serial killer είχε ξεσπάσει πολιτική αντιπαράθεση στην Κύπρο, καθώς είχε θεωρηθεί ότι δεν ερευνήθηκαν επαρκώς εξαφανίσεις που είχαν καταγγελθεί από συγγενείς αγνοούμενων γυναικών.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS