Σοκάρουν τα βίντεο από την πρόσκρουση αεροπλάνου στη Μόσχα

Σοκαριστικό είναι το βίντεο που κυκλοφορεί από την αεροπορική τραγωδία στη Μόσχα με τους 41 νεκρούς.

Το βίντεο, από κάμερες ασφαλείας, κατέγραψε τη στιγμή ουσιαστικά της αεροπορικής τραγωδίας στη Μόσχα, τη στιγμή της πρόσκρουσης του Sukhoi Superjet-100 στο αεροδρόμιο Sheremetyevo της Μόσχας, κατά τη διάρκεια αναγκαστικής προσγείωσης. Από τους 78 επιβαίνοντες, μόνοι οι 37 επέζησαν, 41 ανασύρθηκαν νεκροί.

Το βίντεο δείχνει την προοσγείωση του του αεροπλάνου της Aeroflot που κατέληξε σε αεροπορική τραγωδία. Το τζετ προσπαθεί να προσγειωθεί με μεγάλη ταχύτητα, ακουμπάει στον αεροδιάδρομο, αναπηδά και στη συνέχει χτυπά στο έδαφος. Οπως φαίνεται στο βίντεο διαλύεται το πίσω μέρος της κοιλιάς του αεροσκάφους, ενώ αμέσωως τυλίγεται στις φλόγες.

 


Το βίντεο που καταγράφει την αεροπορική τραγωδία στη Μόσχα κατεγράφη από κάμερα ασφαλείας του αεροδρομίου και αναρτήθηκε στο Telegram.

Ακόμη πιο σοκαριστικό είναι το βίντεο που ελήφθη από το εσωτερικό του αεροσκάφους, από κάποιον επιβάτη προφανώς, ο οποίος κατέγραψε με το κινητό του, από το παράθυρο του αεροπλάνου, τη στιγμή της αεροπορικής τραγωδίας στη Μόσχα. Στο βίντεο φαίνονται ξεκάθαρα οι κινητήρες που τυλίγονται στις φλόγες.

 


Αεροπορική τραγωδία με 41 νεκρούς

Εντωμεταξύ, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο αριθμός των νεκρών από την αεροπορική τραγωδία στη Μόσχα ανέρχεται σε 41.

Οι 37 από τους 78 επιβάτες και μέλη του πληρώματος που επέβαιναν στο Sukhoi Superjet 100 διασώθηκαν, οπως είπε η εκπρόσωπος της Επιτροπής που ερευνά την αεροπορική τραγωδία στη Μόσχα, Σβετλάνα Πετρένκο.

Η αεροπορική εταιρεία σε ανακοίνωσή της διευκρίνισε ότι το αεροπλάνο «επέστρεψε στο αεροδρόμιο για τεχνικούς λόγους» και ότι οι μηχανές του τυλίχθηκαν στις φλόγες μετά την προσγείωση. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αεροσκάφος πιθανότατα χτυπήθηκε από κεραυνό.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS