Ανασύρθηκε νέο πτώμα στην Κόκκινη Λίμνη της Κύπρου

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στην Κύπρο καθώς ανασύρθηκε έρευνα ύστερα από τη σάρωση του βυθού από το Sonar. Αυτό μεταδίδει το SigmaLive.

Νωρίτερα στο νερό της Κόκκινης Λίμνης καταδύθηκε δύτης.  Ο δύτης κατευθύνθηκε σε ένα από τα σηματοδοτημένα σημεία γύρω από το οποίο κατέγραφε δεδομένα η ρομποτική κάμερα. 

Στην Κόκκινη Λίμνη βρίσκεται ο Ισπανός χειριστής του Sonar, η εταιρεία Brasal που συνδράμει στις προσπάθειες όλες αυτές τις μέρες, καθώς επίσης δυνάμεις της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής. Ο δύτης που καταδύθηκε στις 15.10 της Κυριακής εντός της Κόκκινης λίμνης στο Μιτσερό τοποθέτησε το αντικείμενο στο δίχτυ που ρίχθηκε στη λίμνη και το οποίο ανασύρθηκε.

Στο σημείο αφίχθη και η Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια δεύτερη βαλίτσα, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

Kυνική δήλωση του serial killer: Εσείς θα βρίσκετε πτώματα, εγώ θα λέω ποιες είναι

Χαρακτηριστική η ατάκα που είπε ο Νίκος Μεταξάς απευθυνόμενους στους αξιωματικούς της αστυνομίας. «Εσείς να βρίσκετε πτώματα και εγώ θα σας λέω ποιες είναι», τους είπε, σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν τη Μ. Πέμπτη ο serial killer είχε οδηγηθεί στο δικαστήριο για την ανανέωση της διαταγής κράτησής του, είδε να περνούν μπροστά του δύο ανακριτές και τους είπε: «Σκότωσα κι άλλες. Να πάτε να βρείτε πού είναι».

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS