Ευχαριστίες Μαδούρο στον Ερντογάν

Θερμές ευχαριστίες προς τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για τη στήριξη που προσέφερε τα τελευταία εικοσιτετράωρα, εξέφρασε η κυβέρνηση της Βενεζουέλας.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Χουριέτ», ο υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας, Χόρχε Αρεάζα, εκθείασε τον Ερντογάν για την αποφασιστική και αδιαπραγμάτευτη στάση του, η οποία, όπως είπε, αποσκοπούσε στο σεβασμό του διεθνούς δικαίου, την ειρήνη και τη δημοκρατία στη Βενεζουέλα.

Ευχαριστίες και από την πρεσβεία της Βενεζουέλας στην Αγκυρα

Την ίδια στιγμή, την κυβέρνηση της Τουρκίας ευχαρίστησε και η πρεσβεία της Βενεζουέλας στην Αγκυρα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, η πρεσβεία αναφέρει ότι η Τουρκία τέθηκε ενάντια στην απόπειρα πραξικοπήματος στη Βενεζουέλας, ενώ εκφράζει τον σεβασμό της στην κυβέρνηση και τον λαό της Τουρκίας για τη στήριξή τους στην ανεξάρτητη, δημοκρατική και συνταγματική κυβέρνηση της Βενεζουέλας.

Ερντογάν: Καταδικάζουμε την απόπειρα πραξικοπήματος στη Βενεζουέλα

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν εξέφρασε, για μια ακόμη φορά, τη στήριξή του στον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο.

Ο Ερντογάν, μέσω Twitter, υπογράμμισε ότι «εμείς, ως χώρα που έχει βιώσει πραξικοπήματα και τις αρνητικές τους επιπτώσεις, καταδικάζουμε την απόπειρα πραξικοπήματος στη Βενεζουέλα».

Στη συνέχεια τόνισε ότι ο πλανήτης πρέπει να σεβαστεί τις δημοκρατικές επιλογές των πολιτών στη Βενεζουέλα, σημειώνοντας ότι «οι κάλπες είναι το πλέον βασικό στοιχείο στις δημοκρατίες».

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

emfylies idees

symmaxia

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS