Τρεις νεκροί από επίθεση με μαχαίρι σε σταθμό τρένου στη Μασσαλία [Εικόνες]

Τρεις νεκροί από επίθεση με μαχαίρι σε σταθμό τρένου στη Μασσαλία [Εικόνες]

Ο άντρας που έκανε την επίθεση με μαχαίρι κατά δύο άλλων ανθρώπων στην Μασσαλία, φώναξε "ο Θεός είναι μεγάλος," σύμφωνα με αστυνομική πηγή.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ο Γάλλος υπουργός των Εσωτερικών δημοσιοποίησε με ανάρτησή του στο Twitter ότι μεταβαίνει στην Μασσαλία μετά το περιστατικό της θανάσιμης επίθεσης με μαχαίρι, στον σιδηροδρομικό σταθμό.

Ο δράστης της αιματηρής επίθεσης στον σιδηροδρομικό σταθμό της Μασαλίας, μαχαίρωσε θανάσιμα δύο γυναίκες, σύμφωνα με το γαλλικό υπουργείο των Εσωτερικών.

Νωρίτερα, η αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι ο δράστης πυροβολήθηκε θανάσιμα από τις στρατιωτικές δυνάμεις που περιπολούν στον σταθμό, αφού είχε προλάβει να μαχαιρώσει δύο ανθρώπους εντός του σταθμού.

Ο Γάλλος εισαγγελέας κατά της τρομοκρατίας έχει ενεργοποιήσει το πλαίσιο ειδικής έρευνας για την αιματηρή αυτή επίθεση, σύμφωνα με δικαστική πηγή.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε τον θάνατο του δράστη της αιματηρής επίθεσης στην Μασαλία

Η γαλλική αστυνομία με ανάρτησή της στο Twitter, επιβεβαίωσε ότι ο δράστης της αιματηρής επίθεσης με μαχαίρι στον σταθμό της Μασαλίας, πυροβολήθηκε θανάσιμα.

Ο δράστης της αιματηρής επίθεσης στην Μασαλία, εκτιμάται ότι ήταν ηλικίας 25-30 ετών

Ο δράστης της αιματηρής επίθεσης με μαχαίρι που έγινε στον σιδηροδρομικό σταθμό της Μασαλίας, πυροβολήθηκε θανάσιμα από Γάλλους στρατιώτες, ενώ εκτιμάται ότι ήταν ηλικίας 25-30 ετών.

Ο δράστης της επίθεσης δεν είχε μαζί του έγγραφα που ν? αποδεικνύουν την ταυτότητά του. Έτσι, μέχρι τώρα δεν υπάρχουν στοιχεία ταυτοποίησης του.

Η διεύθυνση σιδηροδρόμων στην Μασαλία συνιστά σε όσους προγραμμάτιζαν να ταξιδέψουν σήμερα προς κι από την Μασαλία, να το αναβάλλουν.

Πιθανή "τρομοκρατική ενέργεια" είναι η αιματηρή επίθεση στην Μασαλία, σύμφωνα με αστυνομική πηγή

Η αιματηρή επίθεση που έγινε στο σιδηροδρομικό σταθμό της Μασαλίας, είναι πιθανή "τρομοκρατική ενέργεια," σύμφωνα με αστυνομική πηγή.

masalia epi8esh 1.10 2

masalia epi8esh 1.10 3

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ