Ο εξολοθρευτής της Αριστεράς

Με ταχυδακτυλουργίες και με αξιοσημείωτη ταχύτητα, ο ηγέτης της ελληνικής Ριζοσπαστικής Αριστεράς κατάφερε να την αφανίσει! Χωρίς να χρειαστεί να εξαφανίσει από τα μάτια του κόσμου την ταμπέλα της, πέτυχε να την οδηγήσει στο ιστορικό νεκροταφείο πολιτικών νοημάτων και σημάτων. «Ορθογραφικό και Ερμηνευτικό Λεξικό Δ. Δημητράκου».

Ριζοσπάστης: «Ο λίαν νεωτεριστής, ο πολιτικός ή κοινωνικός επαναστάτης». Αριστερός: «Ο πρεσβεύων αρχάς νεωτεριστικάς, αντικείμενες προς το κατά παράδοση συντηρητικόν πολιτειακόν ή κοινωνικόν καθεστώς». Από το 2015, οπότε εγκαταστάθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, πρωθυπουργός, ο κ. Αλέξης Τσίπρας, ούτε ως «λίαν νεωτεριστής», ούτε ως «πολιτικός ή κοινωνικός επαναστάτης» πολιτεύτηκε. Ολα αυτά είχαν ξοδευτεί στις προεκλογικές ρητορείες του, όταν δεν κόστιζαν απολύτως τίποτε, καθότι πολύ μακράν της εφαρμοσμένης πολιτικής ο ρήτορας. Ο «ριζοσπάστης» ήταν πλέον νεκρός μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015.

Και ο «αριστερός» αρχηγός, αφού επιτέθηκε φραστικά στο όντως φορτωμένο με αποτυχίες συντηρητικό «παλαιό καθεστώς», παρέδωσε ηττημένος τα άρματά του στα πόδα της κυρίας Μέρκελ και εφάρμοσε πολιτικές που προκάλεσαν ανατριχίλες και θυμό στους οπαδούς της Αριστεράς και στην κοινωνία ολόκληρη. Τις αποφάσεις του ο μετανοημένος αριστερός ριζοσπάστης αρχηγός τις συνόδευσε με εναγκαλισμούς και χαρούμενες συμπεριφορές προς τους ξένους δανειστές, που θα έκαναν τους «συντηρητικούς» να κοκκινίζουν από ντροπή, αν διέπρατταν τα ανάλογα.

Οι πολίτες, που ήδη έως στο τέλος του 2014 είχαν δεχθεί ισχυρά «μνημονιακά» κτυπήματα από το «παλαιό καθεστώς», με τη φτώχεια και την ανεργία να καλπάζουν στην κοινωνία, δέχτηκαν νέα συντριπτικά πλήγματα από το… νέο καθεστώς, την πολιτική ηγεσία της μεγάλης φίλης του λαού, thw «ριζοσπαστικής Aριστεράς»!

Με νέο προσωπείο και χωρίς να χάνει το χαμόγελό του, ο κ. Τσίπρας, ικανοποιημένος πολύ που συνομιλούσε πλέον με τους «ισχυρούς» της Ε.Ε., αργότερα και με την ηγεσία των ΗΠΑ, γελοιοποίησε και ενταφίασε στα γρήγορα την Αριστερά. Και μεταμφιέστηκε σε κάτι καινούργιο και πρωτότυπο: Στον πολιτικό αρχηγό που κινείται άνευ γραβάτας μεν, αλλά με δύο καπέλα, ως ρεαλιστής «μνημονιακός» φοροεισπράκτορας και μαζί ως ο «πατερούλης» προστάτης των φτωχών, που έχει εξουθενώσει ο ίδιος.

Ο κατά Τσακαλώτο «γάτα» αρχηγός, διαπιστώνοντας, πάντως, ότι μετά τη θανάτωση του «ριζοσπαστισμού» και της «αριστεράς» κάτι διαφορετικό πρέπει να εμφανίσει (ως επικεφαλής κόμματος «προοδευτικού», τέλος πάντων), δοκιμάζει εσχάτως και φτηνά κοστούμια «σοσιαλδημοκράτη», για να ανταγωνιστεί το… ΚΙΝ.ΑΛ.!

Εφημ. ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Booking.com

 

 Copyright © 2018 YSTEROGRAFO NEWS