Μάνη: Εκλεπτυσμένα πιάτα με παραδοσιακή γεύση

Μάνη: Εκλεπτυσμένα πιάτα με παραδοσιακή γεύση

Ένα ταξίδι στη Μάνη είναι πάντα όμορφο, ειδικά όταν συνδυάζεται με την απόλαυση εξαιρετικού φαγητού.

Στην εποχή μας που κατακλυζόμαστε από μαγειρικές εκπομπές χαμηλού ενδιαφέροντος και μαγειρικής τέχνης, συναντούμε ανθρώπους οι οποίοι γνωρίζουν πραγματικά τι σημαίνει ελληνική κουζίνα, με δημιουργικό πνεύμα και φαντασία, οι οποίοι έχουν την ικανότητα να μεταφέρουν την ελληνική κουζίνα στο εξωτερικό με τον πλέον επαγγελματικό τρόπο. 

FB IMG 1596018203034

ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΣΧΑΡΑΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΟΡΙΖΟ ΜΠΙΣΚ ΓΑΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑ

 

Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι και ο Executive chef Χρήστος Ξεροβάσιλας με ταμπεραμέντο Μανιάτη και με ένα μοναδικό πάντρεμα των αυθεντικών τοπικών γεύσεων με την υψηλή γαστρονομία, σας προσκαλεί στην κουζίνα του Agnantio pool bar restaurant του ξενοδοχείου Κolokotronis Hotel & Spa  σε ένα ταξιδι  γεμάτο αναμνήσεις, αρώματα και γεύσεις. 

IMG 20200309 195350 1594221318262

ΜΠΑΛΟΤΙΝΑ ΑΡΝΙ ΜΕ ΦΥΝΟΚΙΟ ΜΠΡΕΖΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΒΑΒΥ ΚΑΙ ΥΦΕΣ ΠΑΤΖΑΡΙΟΥ


O Executive chef Χρήστος Ξεροβάσιλας από το Νομιτσί Μεσσηνίας σπούδασε την τέχνη της Μαγειρικής σε σχολή της Αθήνας. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του ξεκίνησε να εργάζεται στα εστιατόρια του ξενοδοχείου Pentelikon, Vardis restaurant και La Terrasse all day restaurant για περισσότερα από 11 χρόνια.

FB IMG 1596018303940

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΜΕ ΧΩΜΑ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Παράλληλα εργάζεται ως private chef ενώ επιμελείται τα μενού πολλών εστιατορίων ανά την Ελλάδα. Τα 8 τελευταία χρόνια εργάζεται, παράλληλα με την εκπαίδευση σε σχολή μαγειρικής, ως Executive chef στο ξενοδοχείο  Κolokotronis hotel and spa και στην κουζίνα του Agnantio pool bar restaurant. Ο ίδιος ένθερμος υποστηρικτής της τοπικής γαστρονομίας παρακολουθεί συνεχώς σεμινάρια μαγειρικής τέχνης με στόχο την περαιτέρω εξειδίκευση και ανέλιξή του. Ενδεικτικό της «εμπιστοσύνης του» στην τοπική κουζίνα, αποτελεί το γεγονός ότι συνθέτει τα πιάτα του αποκλειστικά με ντόπιες πρώτες ύλες δημιουργώντας προτάσεις που αναβιώνουν την παράδοση.

Εάν λοιπόν επισκεφθείτε τη Μάνη μην χάσετε την ευκαρία να απολαύσετε κάποιο από τα πιάτα του Chef  Χρήστου Ξεροβάσιλα.

IMG 20200729 133555

Χρήστος Ξεροβάσιλας: Facebook - Instagram

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ