Ροή όλων των ειδήσεων

Ροή ειδήσεων

Προβολή ανά κατηγορία

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΛΛΑΔΑ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΥΓΕΙΑ

ΣΠΟΡ

MEDIA

ΖΩΗ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

SCIENTECH

Τι είναι τα RSS;

 

Η τεχνολογία RSS (Really Simple Syndication) είναι ένα format ανταλλαγής περιεχομένου βασισμένο στη γλώσσα XML και αποτελεί έναν απλό τρόπο για την αποστολή άρθρων από το ysterografonews.gr. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να δηλώσετε στο προγράμματος ανάγνωσης ειδήσεων (RSS News Reader), ποιά ακριβώς αθλητικά νέα επιθυμείτε να λαμβάνετε, και αυτομάτως θα σας αποστέλλονται όλες οι νέες ειδήσεις και πληροφορίες σχετικά με τα νέα που έχετε επιλέξει. Με αυτόν τον τρόπο δεν απαιτείται η συνεχής σας επίσκεψη στην ιστοσελίδα ώστε να ψάχνετε να βρείτε αν υπάρχουν νέα άρθρα στο θέμα που σας ενδιαφέρει.

Πώς να χρησιμοποιήσω τα RSS Feed του ysterografonews.gr;

1. Χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων (News Aggregator)

Ο πιο εύκολος τρόπος για να ανακτήσετε το περιεχόμενο των καναλιών του ysterografonews.gr, είναι η χρήση ενός προγράμματος ανάγνωσης ειδήσεων (RSS News Reader). Πρόκειται για αυτόνομες ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογές τις οποίες μπορείτε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας ώστε να λαμβάνετε αυτόματα το περιεχόμενο των καναλιών που έχετε επιλέξει. Προκειμένου να προσθέσετε κάποια κατηγορία στο πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων που χρησιμοποιείτε, κάνετε δεξί κλικ σε κάποια από τις κατηγορίες που υπάρχουν επιλέγετε "Αντιγραφή συντόμευσης" (Copy shortcut), και τέλος κάνετε Επικόλληση (Paste) της συντόμευσης στο πεδίο διευθύνσεων του προγράμματος.


Διαλέξτε κάποιο από τα παρακάτω προγράμματα ανάγνωσης RSS.


RSS News Readers για Windows

RssReader : http://www.rssreader.com/
SharpReader :http://www.sharpreader.net/
Freereader: http://www.feedreader.com/
Awasu :http://www.awasu.com/index.php

Online Νews Readers

Google Reader: http://www.google.com/reader
NewsGator: http://www.newsgator.com/ngs/default.aspx
Bloglines: http://www.bloglines.com/
My Yahoo: my.yahoo.com

RSS News Readers για MacOS X

Netnewswire: http://www.newsgator.com/Individuals/NetNewsWire/
Newsfire: http://www.newsfirerss.com/

2. Ενσωματώνοντας το RSS feed στο προσωπικό σας (ιστολόγιο) blog

Ένας άλλος τρόπος χρήσης της υπηρεσίας είναι ενσωματώνοντας το περιεχόμενο του feed που επιθυμείτε στο προσωπικό σας blog. Με αυτόν τον τρόπο εμπλουτίζετε το περιεχόμενο του blog σας και πολλοί αναγνώστες σας μπορούν να διαβάζουν όλα τα τελευταία νέα του ysterografonews.gr μέσω του ιστολογίου σας.


Μπορώ να χρησιμοποιήσω το RSS στο δικτυακό μου τόπο - Όροι Χρήσης

H υπηρεσία παρέχεται δωρεάν από την ιστοσελίδα ysterografonews.gr, για αυστηρά προσωπική χρήση, ρητά απαγορευομένης κάθε εμπορικής χρήσης. Το περιεχόμενο που είναι ενσωματωμένο στο feed αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Ysterografo News και προστατεύεται σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του εθνικού και κοινοτικού δικαίου. Κάθε τροποποίηση, με οποιοδήποτε τρόπο, του feed (τόσο από ουσιαστική όσο και από τεχνική άποψη) απαγορεύεται.

Η αναφορά της πηγής της πληροφορίας είναι σε κάθε περίπτωση υποχρεωτική για το χρήστη, είτε με αναγραφή της φράσης "Πηγή: ysterografonews.gr, είτε με χρήση σε εμφανές σημείο του λογότυπου που είναι ενσωματωμένο στο feed, το οποίο αποτελεί σήμα κατατεθέν και προστατεύεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου Περί Σημάτων. Κάθε άλλη χρήση των σημάτων και της επωνυμίας του ysterografonews.gr απαγορεύεται ρητά, χωρίς την προηγούμενη γραπτή του άδεια.

To ysterografonews.gr δεν ευθύνεται για τυχόν ζημία τρίτου οφειλόμενη στη χρήση της υπηρεσίας και απαλλάσσεται της σχετικής ευθύνης, ακόμη και αν οφείλεται σε αμέλειά της. Σε κάθε περίπτωση, ισχύουν οι "Όροι χρήσης" που αναφέρονται στην ιστοσελίδα του ysterografonews.gr.

To ysterografonews.gr διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει σε κάθε χρήστη να παύσει να χρησιμοποιεί την υπηρεσία RSS οποιαδήποτε στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο.

 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS