Ψάχνουν 4 κινητά του Μαζιώτη για επαφές και κινήσεις

roupa-maziotisreadypoi

Με τέσσερις αριθμούς τηλεφώνου που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν συνεργούς αλλά και τοποθεσίες που κρυβόταν ο Νίκος Μαζιώτης.
Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής πήγαν σε ένα κατάστημα με έτοιμο φαγητό της περιοχής όπου βρισκόταν το σπίτι των Μαζιώτη-Ρούπα. Έδωσαν στην υπάλληλο του μαγαζιού τα νούμερα των κινητών τεσσάρων τηλεφώνων που βρέθηκαν στο διαμέρισμα να τα πληκτρολογήσει στο σύστημα και διαπίστωσαν ότι το ζευγάρι όντως παρήγγελνε φαγητό από το συγκεκριμένο κατάστημα.
Η διεύθυνση ήταν καταχωρημένη στον υπολογιστή, όχι όμως και όνομα, ενώ σύμφωνα με την υπάλληλο του καταστήματος ζητούσαν από τον διανομέα να τους κάνει μια αναπάντητη κλήση για να κατεβαίνουν στην είσοδο της πολυκατοικίας και να παίρνουν το φαγητό.
Η υπάλληλος του καταστήματος μίλησε στο STAR και αποκάλυψε ότι πριν από ένα μήνα είχε έρθει η αστυνομία στο κατάστημα και τους είχε ρωτήσει αν λειτουργούν οι κάμερες ασφαλείας και ποια είναι η εμβέλειά τους.
Επίσης, είπε ότι μέσα στο σύστημα ήταν καταχωρημένη και η διεύθυνση όπου βρισκόταν η γιάφκα των Πυρήνων της Φωτιάς στο Χαλάνδρι, στην οδό Ελ Αλαμέιν . Σύμφωνα με την υπάλληλο, και σε αυτή την περίπτωση δεν είχε δοθεί όνομα, παρά μόνο κινητό τηλέφωνο και εφαρμοζόταν το "κόλπο" με την αναπάντητη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ