Στην ομάδα Παλαιοκώστα ο 35χρονος συνεργός του Μαζιώτη -Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης

sillipsimaziotisimeioreadypoi

Έντονη εγκληματική δράση φέρεται να έχει ο συνεργός του Νίκου Μαζιώτη εις βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 35χρονος είχε εμπλακεί στην απαγωγή επιχειρηματία στην Θεσσαλονίκη καθώς είναι το άτομο που είχες αγοράσει ένα από τα αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν οι απαγωγείς. Για την συγκεκριμένη υπόθεση ο 35χρονος φυγοδικούσε και είχε διαφύγει της σύλληψης.
Ο ίδιος ήταν ο συνεργός του Μαζιώτη στις ληστείες που διέπραξε ο κακοποιός σε Ακράτα και Μέθανα το 2012. Η αστυνομία εκτιμά πως στην ληστεία στα Μέθανα είχε επιθεωρήσει τον χώρο της τράπεζας μια ημέρα πριν και είχε προβεί σε κατάθεση στο ταμείο προκειμένου να μην κινήσει υποψίες. Από την ιδιόχειρη υπογραφή του στην απόδειξη κατάθεσης φαίνεται πως έγινε η ταυτοποίηση των στοιχείων του.

Σύμφωνα με τα βιομετρικά στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, ο υπαρχηγός του Μαζιώτη έχει ύψος περίπου 1,77 cm, βάρος 85 κιλά και σκούρο μαλλί.

Το άλλο άτομο που αναζητούν οι αστυνομικοί και φέρεται να είναι ο δεύτερος υπαρχηγός του Μαζιώτη, είχε εντοπιστεί στις 10 Μαρτίου 2014 στην αιματηρή ληστεία στην Κλειτορία Αχαΐας. Ο δεύτερος υπαρχηγός έχει ύψος 1.80, βάρος περίπου 80 κιλά και μαύρο μαλλί.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ