Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των δύο κατηγορουμένων για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου

apoplanisi-anilikon

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα η αστυνομία, μετά από εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία και τις φωτογραφίες δύο κατηγορουμένων για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου. Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Θ. Παρασκευόπουλο, από τα Νέα Λιόσια και Σπυρίδωνα Κ. Ζερβό, από το Περιστέρι.

Οι κατηγορούμενοι συνελήφθησαν στις 17 Ιουλίου στο Ίλιον και σε βάρος τους σχηματίσθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ποινική δικογραφία για αποπλάνηση παιδιού, μαστροπεία και παράβαση του Νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία «σε βάρος του πρώτου εξ αυτών ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιού, που δεν έχει συμπληρώσει τα δώδεκα έτη και της ασέλγειας με αμοιβή, με ανήλικο που συμπλήρωσε τα δέκα, όχι όμως τα δεκαπέντε έτη, ενώ σε βάρος του δευτέρου ασκηθηκε ποινική δίωξη για άμεση συνέργεια στις ανωτέρω πράξεις καθώς και για την πράξη της παράνομης οπλοφορίας μαχαιριών σε βάρος και των δύο».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ