Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένουν τα παιδιά που τραυματίστηκαν στο Ζευγολατιό

paidon-agiasofia

Με την αγωνία να αυλακώνει το πρόσωπό της και να σκοτεινιάζει το βλέμμα της παραμένει τις περισσότερες ώρες της ημέρας έξω από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» η μητέρα των δύο παιδιών από το Ζευγολατιό Κορίνθου...
που υπέστησαν βαρύτατα εγκαύματα την περασμένη Δευτέρα όταν για άγνωστους λόγους σημειώθηκε έκρηξη στη βιοτεχνία πυροτεχνημάτων του πατέρα τους.

«Καμία μεταβολή. Η κατάστασή τους είναι εξαιρετικά κρίσιμη» λένε φειδωλά οι εντατικολόγοι τις τελευταίες τρεις ημέρες.

Τα παιδιά, ένα 8χρονο κορίτσι και ένα 13χρονο αγόρι, βρίσκονται διασωληνωμένα και η αναπνοή τους υποστηρίζεται μηχανικά. Τα εγκαύματα που φέρουν είναι σοβαρά κι εκτεταμένα – το κορίτσι στο 55% του σώματός του, το αγόρι στο 80%.

Η μητέρα τους περιμένει υπομονετικά τις ώρες του ολιγόλεπτου επισκεπτηρίου για να μπει στη Μονάδα του 4ου ορόφου. Κρέμεται από τα χείλη των γιατρών προσμένοντας να ακούσει έστω και μια απειροελάχιστη βελτίωση της κατάστασης των παιδιών της.

Το προσωπικό του ορόφου έχει «αγκαλιάσει» την τραγική μάνα που προσεύχεται για τη ζωή των παιδιών της στο «Αγία Σοφία» αλλά και του συζύγου της στη Μονάδα Εγκαυμάτων του νοσοκομείου «Θριάσιο».

Μια ζεστή αγκαλιά της πρόσφερε και η υφυπουργός Υγείας κυρία Κατερίνα Παπακώστα που την επισκέφθηκε προχθές διακριτικά κι αθόρυβα για να της εκφράσει το ενδιαφέρον της πρωτίστως ως μητέρα και μετά με τη θεσμική της ιδιότητα, της υφυπουργού.

Πηγή : protothema.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ