Περιμένουν “χτύπημα-απάντηση” για τη σύλληψη Μαζιώτη

maziotisnewready

Κορυφώνεται η ανησυχία για ενδεχόμενη τρομοκρατική ενέργεια το προσεχές διάστημα μετά την κενή γιάφκα που εντόπισε η Αντιτρομοκρατική στα Πατήσια, σημάδι ότι οι τρομοκράτες έδρασαν έγκαιρα, σε αντίθεση με το 2002, και πρόλαβαν να την εκκενώσουν.
«Θα είναι συνεπείς στο ραντεβού τους». Με τη φράση αυτή παλιός αξιωματούχος της ΕΥΠ, που κλήθηκε στο γραφείο του αρχηγού της ΕΛΑΣ, αμέσως μετά τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη, εκτίμησε από τότε ότι οι συνεργοί του τρομοκράτη δεν θα καθυστερούσαν περισσότερο από έναν-ενάμιση μήνα να ανταποδώσουν το καίριο πλήγμα που δέχτηκαν το μεσημέρι της 16ης Ιουλίου στο Μοναστηράκι.
Ταυτόχρονα, οι διαχρονικοί θιασώτες του «ασκητικού επαναστατικού» εξαφανίστηκαν από τα στέκια των Εξαρχείων. Μεριμνούν για τη δημιουργία ισχυρών άλλοθι καθώς αναμένουν την «απάντηση» του τρόμου εναντίον ανθρώπινου στόχου.
Ξέρουν ότι αν η ενέργεια αποκτήσει συμβολισμό, πληγεί δηλαδή κτίριο (πρεσβεία, δικαστήρια, τράπεζες, πολιτικά συγκροτήματα κτλ) η προκαλούμενη θα είναι ελεγχόμενη και κοινωνικώς συμβατή τηρουμένων των ακραίων οικονομικών συνθηκών.
Αν όμως βρεθεί άνθρωπος μπροστά από τα πιστόλια τους, τους δυναμίτες ή τις ρουκέτες των τρομοκρατών, τότε αυτομάτων θα σημάνει η αρχή του τέλους και για τον τρίτο κύκλο της τρομοκρατίας μετά την εξάρθρωση της 17 Ν, του Επαναστατικού Αγώνα και των Πυρήνων της Φωτιάς.
Μέρα με την ημέρα πυκνώνουν τα σημάδια ότι κάτι περίεργο επίκειται. Τα ίχνη του Ξηρού χάθηκαν. Λανθασμένες αποδείχθηκαν οι πληροφορίες ότι ο Βασίλης Παλαιοκώστας κινείται στα παλιά του λημέρια στα Πατήσια.
Οι πέντε «φαντομάδες» της νέας τρομοκρατίας καταφέρνουν να δρουν παραπλανητικά. Ένας από αυτούς ίσως να περίμενε το μεσημέρι της 8ης Αυγούστου στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας τον 57χρονο υπήκοο Ισραήλ που συνελήφθη με διεθνές ένταλμα για χρέη 6 εκατ.ευρώ προς το αμερικανικό Δημόσιο.
Πηγή: Παραπολιτικά

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ