Οι άγνωστες γωνιές της Αθήνας –Μία διαφορετική βόλτα στις ομορφιές της πόλης

poragandaready

Περπατάς στην Αθήνα, περνάς από όμορφα στενά, μερικές φορές επαναλαμβάνεις αταβιστικά τις ίδιες αγαπημένες διαδρομές και παρατηρείς όμορφα σημεία, παλιά σπίτια και πολυκατοικίες. Παρόλα αυτά δεν γνωρίζεις τίποτα για την ιστορία τους. Μία νέα ομάδα σου δίνει την ευκαιρία να μάθεις κάθε άγνωστη λεπτομέρεια για την Αθήνα.
Μέσα από δέκα διαφορετικές θεματικές περιηγήσεις, διάρκειας δύο περίπου ωρών η καθεμία, η Big Olive παρουσιάζει ισάριθμες ενδιαφέρουσες διαδρομές της ιστορίας και των στενών της Αθήνας. Με τίτλους όπως The Orientalist's Walk, The Greek Revival Walk,The Literary Walk, Anatolian Resonances, The Path to Modernity, Athens Urban Indigenous, A Stroll Τhrough the Hills of Athens, Secrets of the Lost River, Gay Athens Past and Present, The Grand Food Tour, αυτές οι αθηναϊκές βόλτες βοηθούν τους συμμετέχοντες να γνωρίσουν μνημεία και ιστορίες των προεπαναστατικών αγώνων, να περιηγηθούν στα μεγάλα λογοτεχνικά καφέ που φιλοξένησαν σημαντικές διεθνείς και εγχώριες προσωπικότητες των γραμμάτων και τεχνών, να γευτούν τα πιο χαρακτηριστικά ελληνικά προϊόντα και να μελετήσουν την εξέλιξη της αρχιτεκτονικής της πόλης μας. Τελευταία ευρηματική ιδέα τους, είναι η μετατροπή κάποιων από τις θεματικές διαδρομές σε δώρα γάμου ή σε δραστηριότητες που μπορεί να απολαύσει κανείς στον μήνα του μέλιτος.
Για τα τελευταία σχέδια, αλλά και για την αρχή του εγχειρήματος μιλάει στην Popaganda ο project manager της Big Olive, Γιάννης Ζάρας....


Διαβάστε περισσότερα Popaganda.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS