Νέα καταγγελία για την επιχείρηση θαλάσσιων σπορ στην Μύκονο-Δεν είχε άδεια λειτουργίας για 1,5 μήνα

beachsporready

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για τη λειτουργία της επιχείρησης με τα θαλάσσια σπορ στην παραλία Καλό Λιβάδι στη Μύκονο, εκεί που τη Δευτέρα ένας 10χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια θαλάσσιου παιχνιδιού. Οπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1 η επιχείρηση λειτουργούσε από τα τέλη Μαΐου και επί 1,5 μήνα δεν είχε άδεια, αφού ο Δήμος την έδωσε στις 15 Ιουλίου όπως δήλωσε και η δήμαρχος Ειρήνη Γρυπάρη, χωρίς φυσικά να πληρώνει και δημοτικά τέλη.
Την ίδια ώρα χρειάστηκε να περάσουν δύο ημέρες από την τραγωδία με το θάνατο του 10χρονου αγοριού στην παραλία Καλό Λιβάδι για να πάρει επιτέλους την απόφαση η δήμαρχος του νησιού να συγκαλέσει εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να συζητηθεί, να εξεταστεί και να καταγγελθεί η σύμβαση που έχει υπογράψει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης θαλάσσιων παιχνιδιών με τον δήμο.
Πάντως η δήμαρχος του νησιού Ειρήνη Γρυπάρη στις τηλεοπτικές εμφανίσεις της συνεχίζει να μην μπορεί να δώσει καμία εξήγησει ούτε για το αν γίνονται έλεγχοι στις επιχειρήσεις με τις οποίες έχει συνεργασία ο δήμος, όπως αυτή με τα θαλάσσια σπορ στο Καλό Λιβάδι, ούτε καν αν ο δήμος είχε εισπράξει δημοτικά τέλη από την επιχείρηση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS